Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel indokolja meg egy ferfi a barátnőjének, ha titokban a szeretőjével találkozik?
Vannak tipikus szövegek: pl. bent kell maradni a munkahelyen, elmegyek a haverokkal sörözni stb. amiket lehet használni, addig, amíg meg van a barátnőben a bizalom. De ha többször elsüti az ember őket, az gyanús.
Esetleg aki volt már hasonló helyzetben, tudna mondani valamit? Ha a szeretővel max két óra szokott lenni az együtt töltött időtartam, akkor mi tart addig?
Nagy álom a szeretővel elutazni valahová kikapcsolódni... De ez csak álom marad még, mert 100%-os a lebukás. Az meg azért baj, ha bizonyos okokból kifolyólag a barátnőt még egy ideig nem lehet elhagyni, hanem vele kell maradni.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Üdv. egy férfi
Aki olyan hülye, hogy ezt nem tudja megoldani, az ne tartson szeretőt.
Egy másik férfi
Az en expasim azt hazudta, hogy valami rokona meghalt egy masik varosban, es ezert jött hajnalban haza.
Vagy volt olyan, hogy 2 napra eltünt, nem ertem el telon, azt kamuzta, hogy lecsuktak verekedesert.
Volt neki vagy 3 telefonja 😆
Azert vicces, mert olyan szarul hazudott, hogy mindig lebukott, es egy közös isnerösünknek elpletykalt mindent, igy az en fülembe is visszajutott.
Meg lehet oldani, csak hosszabb távon van, aki kifogy az ötletekből...
"Azert vicces, mert olyan szarul hazudott, hogy mindig lebukott"
Többször bukott le, tehát meg-megbocsájtottál neki eleinte... Akkor ki is a hülye?
Mondjuk elhagyod az asszonyt?
Egy nő...
Senkivel nem kell együtt maradni, olyan ok nincs.
Én voltam ilyen helyzetben, mint te, őszintén szólva már akkor is szégyellem magam, hogy felnőtt emberként hazudozok ösdze-vissza.
Ma már biztos nem tennék ilyet.
Pedig nekem belefért 2-3 napos kiruccanás is.
Gáz! Szakíts, és járj egyenes úton, végül én is azt tettem.
Rá is fáztam, de az más sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!