Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a szeretőmbe. Hogy tudnám minél előbb elfelejteni?
Figyelt kérdés
Igen nő vagyok és igen, megérdemeltem.Ezen kívül valami tanács?2020. ápr. 18. 11:59
21/22 anonim válasza:
9-es nagyon szánalmas vagy. A karma odaba.zott neked, megérdemelted!!!
Nős palival kezdesz? Ennyire gerinctelen, erkölcstelen vagy, hogy nem tudsz találni magadnak szingli palit? Nekem biztos nem kellenél, igazi hisztis pics@ lehetsz... sose válna el egy szerető miatt se egyik pali sem. Nem véletlenül vagytok csak szeretők, arra vagytok csak jók, meg hogy egy kis változatosságot hozzatok az életünkbe, de ennyi. Minek futsz olyan szekér után ami nem vesz fel? Keress magadnak olyan palit akinek nincs senkije. Kérdező te is keress magadnak szingli palit, sose fogjátok mindazt megkapni így, mint amit egy normál pár megkaphat!!!
22/22 anonim válasza:
21-es, nyugodj meg, a te életedbe nem kívánok változatosságot vinni, ahhoz azért meg kell ütni egy szintet, gyanítom, hogy sem külsőre, sem belsőre meg sem közelíted azt a férfit és akkor is lasszóval kell fognod a nőt, ha szingli vagy. Aztán van az a kategória, akiért akkor is egymást tapossuk, ha foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!