Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem a szeretőmbe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a szeretőmbe. Hogy tudnám minél előbb elfelejteni?

Figyelt kérdés
Igen nő vagyok és igen, megérdemeltem.Ezen kívül valami tanács?

2020. ápr. 18. 11:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Kivand neki a legjobbakat, es ints bucsut, mielott meg tobb fajdalom er!!!!
2020. ápr. 18. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Kérdezd meg a férjedet, hogy ő személy szerint mit javasol számodra. Esetleg a pasas felesége is tudna adni 1-2 tippet, hogyan is lehetne az ő "szerető, hűséges, őszinte jellemű" férjét minél előbb elfelejteni. Na, mennyire vagy merész kérdező? A félrekefe az már sikeres volt, ez mennyire lesz az?
2020. ápr. 18. 20:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Örülnék neki, ha nem itt vezetnéd le a feszültséget. Szép estét 😊
2020. ápr. 18. 20:57
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
Miattam ne aggódj.Teljesen nyugodt vagyok. A te helyzeted viszont aggasztó, mivel szükséged van egy nős pasas szerelmére a férjed mellett. 😘
2020. ápr. 18. 21:56
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Erre épeszű ember nem tud korrekt tanácsot adni. Tudjuk már a kezdetén, hogy fájni fog, de hogy MOST ne fájjon, próbáljuk elodázni. Pedig vannak érzelmek, fájdalmak az ember életében, amiket előbb-utóbb meg kell élni. És mivel a fájdalom magányos dolog, ezeket egyedül kell túlélni.
2020. ápr. 20. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

Ha jól 3rtem ő meg nem, szóval marad a szeretőség.

Voltam már mindenféle helyzetben, ilyenben is.

Valahogy le lehet ezt jegelni a szívedben.

Azt nem írtad, gyerekek vannak-e? Nekem az segített sokat. Aztán megpróbáltam más szemmel nézni a feleségemet is, egyszer ugye belé is szerelmes voltam.

Megy ez, csak lassan, keservesen.

De hát nemigen van más választásod.

2020. ápr. 21. 00:51
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

Az érzéseiden nem biztos, hogy tudsz változtatni, de kiállni magadért csak te tudsz.

A szavaidból azt veszem ki, hogy nem az fáj igazán, hogy szerelmes vagy, hanem hogy ő úgy tűnik, nem.

Ez lehet egyébként a pasinál önvédelem is.

Nekem is volt egy ilyen fejezet az életemben, amikor valakivel felfigyeltünk egymásra, mire kettőt pislogtam, már tombolt köztünk a vonzalom. Ellenálltunk amennyire tudtunk, nem feküdtünk le, de hónapok múlva megkeresett azzal, hogy csak szexet akar. És akkor kezdte azt a stílust, ami számomra elég fájdalmas volt. A csak szex nála azt jelentette, hogy nem akarok rólad tudni semmit, neked sincs közöd hozzám, légyszíves ne érdekeljen, hogy hogy vagyok, engem se érdekel, mi van veled. Az elején annál azért épületesebb dolgokról is lehetett vele beszélgetni, mint a farokállása. Később viszont semmi másról. Ekkor sem feküdtünk le végül, utána már nem reagáltam semmi közeledésére. Többre tartom magamat annál, hogy csak azt lehessen velem megbeszélni, hogy elölről vagy hátulról. Érezte ő is, hogy ez így zsákutca, el is halt hosszú időre a dolog. Amikor legközelebb nyúlt utánam, én lepődtem meg legjobban, mennyire gyötrődőnek láttam, ráadásul beszélgetni akart kettőnkről. Nagyon meglepett amit akkor mondott. Azt gondolom, ha valaki tárgyként kezel, azért teheti, mert hagyod. Amíg nem állsz ki magadért és akkor is szétteszed a lábad, ha a hétköznapokban semmi nem jut neked a törődéséből, akkor az azt jelenti, hogy magadat is ennyire becsülöd, ő se fog jobban. Persze ha lázadozol, lehet, hogy elkezd becsülni és simán lehet, hogy úgy már nem fogsz neki kelleni. Érzelmeket általában nem akarnak. A tieid terhére lesznek, főleg ha nem tudja viszonozni, ha meg tudja, akkor azért menekül ki, mert nem akar fájdalmat.

2020. ápr. 21. 13:48
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen gyerekek is vannak mindkettőnknek... Neki is vannak érzelmei irányomba, meg érdekli is mi van velem, nem csak szexről szól ez a dolog köztünk.

Igazából pont az van vele, ami itthon nincs.Összebújás, törődés, csókolózás, szeretkezés, érzem hogy fontos vagyok... És ő is nekem.

De most eljutottam arra a pontra, hogy mi lesz ha rosszabb lesz, ha majd többet szeretnék belőle, de nem lehet... Ezért van a dilemma.

2020. ápr. 21. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:
41%

Én nem dobnám el ebben az esetben. Kölcsönös szerelem milyen gyakran van az ember életében?

Gyerekek esetén én nem pártolom a válást, de a kölcsönös szerelmet nem dobnám el csak azért, mert nem a rendeltetési idejében találtam meg.

2020. ápr. 24. 20:56
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
Kedves kérdező! Ugyanebben a cipőben járok a szeretőmmel. Nekünk sem úgy indult, hogy érzelmek meg hasonlók, de pár hónap után egymásba szerettünk. Eszem ágában nincs jegelni a kapcsolatunkat, ez éppen attól jó, ahogy most van. Én sajnos otthon nem kapom meg azt a férjemtől, amit szeretnék. Ettől függetlenül nem fogok elválni, sem a szeretőmmel szakítani. És ő sem fogja a családját eldobni. Ennyi! Majd az idő elrendezi.
2020. máj. 4. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!