Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy kapcsolat már eljut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolat már eljut odáig, hogy rendszeres megcsalás megmenthető? Abba fog maradni bármi hatására is a hűtlenség?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ha folyamatosan csalnak akkor miért akarsz visszamenni hozzá? Mit lehet szeretni egy szexgépen?

Nem fog abba maradni a hűtlenség szerintem ilyen helyzetben.

Ha csak egy elméleti kérdés volt akkor ne olvasd ezt a kérdést.

Nem értem miért vagy még mindig együtt vele, ha folyamatosan nem tisztel mint társát, és valószínűleg ha sértődés nélkül megmondhatná a véleményét a másik, akkor a megcsaló szerintem ezt mondaná a párjának, hogy neked csak ennyi van, akkor menjél.

Minek maradni egy olyan kapcsolatba ahol csak az ennyit látja a másik, és nem az ennyi mögött lévő valóságot, ahol nem csak ennyi van, hanem milliárd érték.

Mert minden ember egy kincs csak nem mindegy kinek a kincse, mert van aki nem fogja érteni azt a kincset, mert nem hozzá tartozik.

2020. ápr. 11. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Egy csomo hazassagban van megcsalas, max a tied is ilyen lesz.
2020. ápr. 11. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
igen,ha megadod amire vágyik.
2020. ápr. 11. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mégegyszer ne írd ki ezt a fas$ságot idiióta!
2020. ápr. 13. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!