Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan zenéket küldeni ami arról szól h én vagyok a bűnös aki megcsalta a párját?
Figyelt kérdés
Csak olyan zenéket találok ami arról szól , hogy ő szenved őt csaltáj meg.. én viszont olyant szeretnék ami a másik oldalról szól.2020. ápr. 10. 08:43
1/10 anonim válasza:
Rácz Gergő-Orsovai Reni:Mostantól
Hooligans:Félember
Szécsi Pál:Távollét
2/10 anonim válasza:
Bryan Adams - Please forgive me
John Legend - She Don't Have to Know
Three days grace - Last to know
Velvet Underground - Pale Blue Eyes
3/10 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolatok kategória.
4/10 anonim válasza:
Minden a másik oldalról szól....tehát a megcsalt fél ne merjen szenvedni, mert te jobban szenvedsz? Főleg, amikor másik nőbe mártottad, na akkor nagyon szenvedtél, mi?
5/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2020. ápr. 10. 09:38
6/10 anonim válasza:
Ünnepelni vagy szomorkodni akarsz a zenékkel? :D
7/10 A kérdező kommentje:
Depizni..
2020. ápr. 10. 09:42
8/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Rihanna- Unfaithful egy az egyben erről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!