Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőmet megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet megcsaltam a legjobb barátnőjével?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnője elkezdett zsarolni, hogyha nem lesz folytatás és nem ismétlünk elmondja barátnőmnek. Mit csináljak most? Hogy lehet valaki mégis ilyen szemét? Fel vagyok háborodva, hogy ennyire gyerekes és ennyire nem tisztel a barátnőm barátnője, hogy befogja a száját! Szeretem a barátnőmet, anyagilag is mindent megadok neki, meg testileg is csak van amikor átvált sárkány üzemmódba+ meg is jön neki a mensi na ilyenkor kezelhetetlen..Nem tudom miért nincs tekintettel rám..tehát hogy van pofája elvárni, hogy még ekkor is vele legyek..Na mindegy, pont egy ilyen időszak volt, mikor barátnőjét és engem is elzavart mondtam a barátnőjének h faradt vagyok igyunk meg vmit mondta oké taliztunk nála..majd lefeküdtünk, de ez a kissebbik probléma, azt nen értem h lehet megis ilyen szemet barátnőm barátnője, hogy pofátlanul megzsarol? Mit tudok tenni h csendbe maradjon és ne járjon el a szája? És h ne zsaroljon többet...hihetetlen milyen emberek vannak..

2020. ápr. 9. 01:34
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
30! Jó de ez nem nagy probléma, azt mondd meg mit csinaljak h bnom bnoje ne zsaroljon?
2020. ápr. 9. 15:49
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Vállald a tetted következményét, tehát légy férfi.
2020. ápr. 9. 19:46
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Napikamu.hu
2020. ápr. 9. 20:44
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Na mivan? Nem tetszett a válaszom, töröltetted? 🤣
2020. ápr. 9. 21:15
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondja csak el a csajnak! Legalább a riherongy barátnőjét és téged is páros lábbal vághatja ki az életéből. Minek ellenség, ha ilyen barátjai vannak valakinek?!
2020. ápr. 10. 00:01
 36/40 A kérdező kommentje:
34! Nem töröltettem, elfogadom a véleményed, sőt mitöbb, amiért vetted a fáradtságot és kommenteltél zöld kezecskével jutalmaztalak (ahogy amúgy mindenkit) leírtam szépen, hogy abban egyet értünk, hogy bnőm bnője szép :D és váalszoltam neked, de azt is törölték..:/ Szóval azt írtam, hogy semmiképpen nme fogom elmondani barátnőmnek, hogy mi történt :D
2020. ápr. 10. 00:05
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Te most dicsekszel, vagy panaszkodsz?
2020. ápr. 10. 16:39
 38/40 Synesztro ***** válasza:
31%
31/F Szia. Nos nézd el nekem, de úgy gondolom, hogy a legjobb tanácsadónak pof.tlanul őszintének kell hogy legyen, így én is az leszek, ha bántás, ha nem. Először is vegyük az elejéről, ezt a sztorit. Az, hogy igaz e, nem e, én nem foglalkozom, egy kérdésre válaszolok, tehát ilyenkor minden szavát elhiszem, figyelembe veszem, és megpróbálok segíteni, ezért lenne ez az oldal ugye. Nah szóval röviden lehámoztam a köretet a fő ételről. Van csajod. Fiatalabb, mint te. Jól néz ki, ezt vagy 2 tucadszor leírtad, bevésődött. Bnője szintén. Eddig stim. Csajod fantasztikus, kivéve amikor nagyon nem. Olyankor te elvonulsz a bnőjével, és "véletlenül" (te írtad!) rámászol. És ezzel neked semmi gondod nem volt addig, amíg a csaj zsarolással kötelezővé nem tette. Mert ezzel már bajod van. Szólj, ha elsiklottam valami felett. A lényeg. Beírsz ide, őszintén bevallva, hogy félred...gsz. Mit vártál egy javarészt még mindig monogám társadalomtól reakcióilag? Félre ne érts, én nem ítélkezem, mi 9 éve vagyunk meg a párommal, 3asokkal vegyítve, és szuper minden. De te leírod ide, hogy félremész, és hogy 2 jó testű friss tizenévest kuffingolsz, és sajnálatot, együttérzést vársz, meg tanácsokat. Dícséretes, hogy megpróbáltad, de itt esélytelen lesz a dolog. Ez ugyanis mindenkinek úgy jön le (nekem is), hogy te azért egy kicsit sem bánod ezt, és inkább el szerettél volna dicsekedni egy kicsit. A lényeg. Meg lehet botlani persze. De ezt mint te is szeretnéd, titkolni szokás. Ráadásul 1 még véletlen lenne, de te azóta is csinálod. Nos most jönne az őszinte tanácsom. Van pár mód, de javarészt szinte elkerülhetetlen, a lebukás, mert ha nem vetted volna észre, kellesz a másik spinének is, méghozzá akár a nagy barinője elvesztése árán is. Te visszafenyegetheted, mondjuk, hogy felveszed, és megmondod neki, hogy vagy vége, és befogja, vagy megy ki a napisz..rra a vidi. Talán megretten. Vagy nem. Ki is nyírh..tnád, de azt meg ugye a Btk. nem szereti, meg sz..r a sitten, nekem elhiheted, épp bent dolgozunk az egyikben. Vagy vállalhatod a barinőd előtt, de szinte tutira veszem, hogy nem olyan toleráns, mint jó magad, ergó látni fogod a sárkány egy egészen új arculatát. A magam részéről azt tanácsolom, hogy sodródj az árral, használd mind2 őt, amíg csak tudod, és lehetőség szerint minnél többször, de barátkozz meg a gondolattal, hogy egyik sem marad meg melletted, ha kibukik a dolog, még a szerető is le fog pattanni előbb-utóbb. A csajod már veszett fejsze, és ez csak idő kérdése lesz. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni ennél is többet. Illetve ha jobban belegondolok, esetleg, ha besegítenél a sorsnak egy kicsit abban, hogy a barinő mással randizgasson, akkor "talán szakítana" veled pofabefogással is, de erre is zsengék az esélyeid. További szépet neked, és persze sok sikert a továbbiakban. Vagy kitartást. Vagy olcsó gumit. Ami hasznosabb.;D
2020. ápr. 10. 23:01
 39/40 A kérdező kommentje:

Kedves 38. Válaszoló! Nagyon szépen köszönöm a normális, hasznos, tanácsokkal teli, normálisan megfogalmazott választ. Ezt vártam, ilyen válaszokat. Köszönöm, hogy vetted afáradtságot és leírtad.

Jól látod, viszont lehet rosszul fogalmaztam én nme dicsekedni szerettem volna, csak annyit szerettem volna finoman kérdezni, hogy hogyan foghatnám mégis be a "szeretőm" száját? :D Te vagy az első válaszoló, aki erre válaszol :D pasiszerzés jó ötlet :D

Mikor pofátlanul megzsarolt kötelességenk érzem, igen jól levetted akörítést :D előtte meg azelőtt is volt egy véletlen,de mindig volt indok egyszer berúgtunk, egyszer meg a kocsiban tortént meg most meg megint és most megzsarolt :D és ez azért nem tetszik igy, met kötelességnek érzem azt, hogy vele legyek és én korlátok nélkul szeretk mindent :D

Jól láttad, mégegyszer nagyon köszi a választ, kár, hogy csak egy zöldet lehet rád adni. Eseménymentes napot, kitartást a b.v-ben nektek! ;)

2020. ápr. 10. 23:23
 40/40 anonim ***** válasza:
31%
Elég idős vagy ahhoz, hogy vállald a tétedért a felelősséget. Te kerested a problémát magadnak sajnos de az biztos én nem hagynám magam zsarolni. Sztem mond azt a barátnődnek hogy összerúgtad a patkót az Ő barátnőjével valami hülyeséget akart kérni Te nem vállaltad. Ezért most bosszút forral ellened. Így valamelyest le vagy védve ill. kicsit egy lépéssel előbbre járhatsz. De arra készülj fel hogy sztem ez hosszú meccs lesz pláne ha tettél mondtál vmit amit csak nagyon intim helyzetben teszel és igazán azt csak a párod tudhatja. Egy kalappal. Majd írd légy szíves mi a fejlemény. Kösz Üdv. Marika
2020. ápr. 11. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!