31/F Szia. Nos nézd el nekem, de úgy gondolom, hogy a legjobb tanácsadónak pof.tlanul őszintének kell hogy legyen, így én is az leszek, ha bántás, ha nem. Először is vegyük az elejéről, ezt a sztorit. Az, hogy igaz e, nem e, én nem foglalkozom, egy kérdésre válaszolok, tehát ilyenkor minden szavát elhiszem, figyelembe veszem, és megpróbálok segíteni, ezért lenne ez az oldal ugye. Nah szóval röviden lehámoztam a köretet a fő ételről. Van csajod. Fiatalabb, mint te. Jól néz ki, ezt vagy 2 tucadszor leírtad, bevésődött. Bnője szintén. Eddig stim. Csajod fantasztikus, kivéve amikor nagyon nem. Olyankor te elvonulsz a bnőjével, és "véletlenül" (te írtad!) rámászol. És ezzel neked semmi gondod nem volt addig, amíg a csaj zsarolással kötelezővé nem tette. Mert ezzel már bajod van. Szólj, ha elsiklottam valami felett. A lényeg. Beírsz ide, őszintén bevallva, hogy félred...gsz. Mit vártál egy javarészt még mindig monogám társadalomtól reakcióilag? Félre ne érts, én nem ítélkezem, mi 9 éve vagyunk meg a párommal, 3asokkal vegyítve, és szuper minden. De te leírod ide, hogy félremész, és hogy 2 jó testű friss tizenévest kuffingolsz, és sajnálatot, együttérzést vársz, meg tanácsokat. Dícséretes, hogy megpróbáltad, de itt esélytelen lesz a dolog. Ez ugyanis mindenkinek úgy jön le (nekem is), hogy te azért egy kicsit sem bánod ezt, és inkább el szerettél volna dicsekedni egy kicsit. A lényeg. Meg lehet botlani persze. De ezt mint te is szeretnéd, titkolni szokás. Ráadásul 1 még véletlen lenne, de te azóta is csinálod. Nos most jönne az őszinte tanácsom. Van pár mód, de javarészt szinte elkerülhetetlen, a lebukás, mert ha nem vetted volna észre, kellesz a másik spinének is, méghozzá akár a nagy barinője elvesztése árán is. Te visszafenyegetheted, mondjuk, hogy felveszed, és megmondod neki, hogy vagy vége, és befogja, vagy megy ki a napisz..rra a vidi. Talán megretten. Vagy nem. Ki is nyírh..tnád, de azt meg ugye a Btk. nem szereti, meg sz..r a sitten, nekem elhiheted, épp bent dolgozunk az egyikben. Vagy vállalhatod a barinőd előtt, de szinte tutira veszem, hogy nem olyan toleráns, mint jó magad, ergó látni fogod a sárkány egy egészen új arculatát. A magam részéről azt tanácsolom, hogy sodródj az árral, használd mind2 őt, amíg csak tudod, és lehetőség szerint minnél többször, de barátkozz meg a gondolattal, hogy egyik sem marad meg melletted, ha kibukik a dolog, még a szerető is le fog pattanni előbb-utóbb. A csajod már veszett fejsze, és ez csak idő kérdése lesz. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni ennél is többet. Illetve ha jobban belegondolok, esetleg, ha besegítenél a sorsnak egy kicsit abban, hogy a barinő mással randizgasson, akkor "talán szakítana" veled pofabefogással is, de erre is zsengék az esélyeid. További szépet neked, és persze sok sikert a továbbiakban. Vagy kitartást. Vagy olcsó gumit. Ami hasznosabb.;D