Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőmet megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet megcsaltam a legjobb barátnőjével?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnője elkezdett zsarolni, hogyha nem lesz folytatás és nem ismétlünk elmondja barátnőmnek. Mit csináljak most? Hogy lehet valaki mégis ilyen szemét? Fel vagyok háborodva, hogy ennyire gyerekes és ennyire nem tisztel a barátnőm barátnője, hogy befogja a száját! Szeretem a barátnőmet, anyagilag is mindent megadok neki, meg testileg is csak van amikor átvált sárkány üzemmódba+ meg is jön neki a mensi na ilyenkor kezelhetetlen..Nem tudom miért nincs tekintettel rám..tehát hogy van pofája elvárni, hogy még ekkor is vele legyek..Na mindegy, pont egy ilyen időszak volt, mikor barátnőjét és engem is elzavart mondtam a barátnőjének h faradt vagyok igyunk meg vmit mondta oké taliztunk nála..majd lefeküdtünk, de ez a kissebbik probléma, azt nen értem h lehet megis ilyen szemet barátnőm barátnője, hogy pofátlanul megzsarol? Mit tudok tenni h csendbe maradjon és ne járjon el a szája? És h ne zsaroljon többet...hihetetlen milyen emberek vannak..

2020. ápr. 9. 01:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%

Az sem éppen érett viselkedés, hogy a barátnőd háta mögött félrekúrsz. Ez gyáva féreg jellemre utal.

2020. ápr. 9. 10:13
 22/40 A kérdező kommentje:
20! Nem igaz, hogy 27 evesen ennyire éretlen vagy és gyerekesen viselkedsz! Hogy lennék mégis én a szemét? Hahó! Engem zsarolnak! Szövegértés...Nem őrültem meg, hogy elmondjam a barátnőmnek, hogy mi történt, igyekszem, hogy többet ne forduljon elő, remélem a barátnője sem mondja el, van annyi esze..A dal is úgy mondja, ha nem tudja nem fáj! Mindent megadok ám bnőmnek, kis cuki meg támogatom szeretjük egymást és kitűnően megvagyunk, hibázni meg ki nem hibázott még? Ne nézzük egymást madárnak...
2020. ápr. 9. 11:55
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogy? 🤦‍♀️🤣 Hát te tényleg nem vagy normális! De bactál félre, nem csak a csaj a hibás, Te ugyan olyan féreg vagy! Bevallani már gyáva vagy! Ahhoz már nem vagy férfi!
2020. ápr. 9. 12:17
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Te*

Ha szereted nem mész félre, pláne nem a barátnőjével! A csaj is szép kis barátnő!

Te szegény, zsaroló...

2020. ápr. 9. 12:19
 25/40 A kérdező kommentje:

Na látjátok pont ezért nem vagyok együtt az én korosztályommal, mert éretlen és sose no fel, mint ahogy erre jó példa a 27 éves agyilag kb max3 éves csajszi!

Szerintem mindenki hibázik, van h éljtek egy poharat ugyan olyan hiba ez is! Hogy most veletlen lefekudtem baratnom barátnőjével, el felejtjük titokban tartjuk és kész! Soha nem derül ki, élünk tovább boldogan, minél tegyem tonkre a baratnom életet? Ez a kis apró hiba barkivel megeshet, ha elejtek egy poharat sem mondom neki h drágám elejtettem egy poharat...rossz tanácsokat ne osztogassál már! Nem is értem minek kommentelsz ide..szerintem csak irigy vagy baratnomre és bnőjéte mert ok jó csajok, jól neznek ki fiatalok...mondjuk abban egyet értünk h bnőm bnője eléggé szép ;) ebben egyet értünk...

Most komolyan! Ha elmész vadászni, az őz beugrik a kocsid csomagtartójába, hazaviszed, hogy megedd! Ugyan ilyen ez is..ha meg nem tudja, nem fáj...ne ezen akadjatok már fent, nem ez a probléma, hogy megcsaltam a bnőm, istenem így alakult van ilyen tévedni emberi dolog, hanem h zsarol a bnom bnoje! Ez ellen kerek tanácsokat! Bárhogy nézem ebben a szituban én vagyok az aldozat. Bnőm egy hisztis liba, de amikor nem akkor szeretem, a bnoje meg tokeletes szexre :P

2020. ápr. 9. 13:11
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akkor is ilyen lazán fognád fel, ha a barátnőd hibázna? Mert akkor teljesen oké.
2020. ápr. 9. 13:15
 27/40 A kérdező kommentje:
Nem örülnék neki, de igen, így fognám fel :)
2020. ápr. 9. 13:17
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor teljesen rendben van :)
2020. ápr. 9. 13:19
 29/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2020. ápr. 9. 14:18
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy most veletlen lefekudtem baratnom barátnőjével"

Véletlenül beleestél a lyukba? 🤔Nem kisfiam, önként és dalolva dugtad meg. Ne áltass itt senkit. Véletlen..... Hát persze.

2020. ápr. 9. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!