Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet megcsaltam a legjobb barátnőjével?
Az sem éppen érett viselkedés, hogy a barátnőd háta mögött félrekúrsz. Ez gyáva féreg jellemre utal.
Te*
Ha szereted nem mész félre, pláne nem a barátnőjével! A csaj is szép kis barátnő!
Te szegény, zsaroló...
Na látjátok pont ezért nem vagyok együtt az én korosztályommal, mert éretlen és sose no fel, mint ahogy erre jó példa a 27 éves agyilag kb max3 éves csajszi!
Szerintem mindenki hibázik, van h éljtek egy poharat ugyan olyan hiba ez is! Hogy most veletlen lefekudtem baratnom barátnőjével, el felejtjük titokban tartjuk és kész! Soha nem derül ki, élünk tovább boldogan, minél tegyem tonkre a baratnom életet? Ez a kis apró hiba barkivel megeshet, ha elejtek egy poharat sem mondom neki h drágám elejtettem egy poharat...rossz tanácsokat ne osztogassál már! Nem is értem minek kommentelsz ide..szerintem csak irigy vagy baratnomre és bnőjéte mert ok jó csajok, jól neznek ki fiatalok...mondjuk abban egyet értünk h bnőm bnője eléggé szép ;) ebben egyet értünk...
Most komolyan! Ha elmész vadászni, az őz beugrik a kocsid csomagtartójába, hazaviszed, hogy megedd! Ugyan ilyen ez is..ha meg nem tudja, nem fáj...ne ezen akadjatok már fent, nem ez a probléma, hogy megcsaltam a bnőm, istenem így alakult van ilyen tévedni emberi dolog, hanem h zsarol a bnom bnoje! Ez ellen kerek tanácsokat! Bárhogy nézem ebben a szituban én vagyok az aldozat. Bnőm egy hisztis liba, de amikor nem akkor szeretem, a bnoje meg tokeletes szexre :P
"Hogy most veletlen lefekudtem baratnom barátnőjével"
Véletlenül beleestél a lyukba? 🤔Nem kisfiam, önként és dalolva dugtad meg. Ne áltass itt senkit. Véletlen..... Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!