Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
5 éve vagyunk házasok, fél éve vannak komolyabb gondjaink.
Most itthon vagyunk home office-ban, folyton veszekszik velem, nincs türelme hozzám. A hét közepétől nem is alszik mellettem, a vendégszobában alszik.
De ami aggasztó, hogy elég sokat kijár az udvarra Messengerezni, telefonálni pedig elvonul, hogy ne halljam. Én arra gondoltam, hogy a barátnőinek panaszkodik, de a barátaim szerint szeretője lehet. Nem tudom. Szerintem ennek a házasságnak lassan vége, szerintetek? Mióta új munkahelyre került, azóta ilyen türelmetlen velem. Tavaly ilyenkor még babát akartunk, most meg már egy hónapja nem is szexelünk. Valószínűleg válás lesz ebből?
Biztos, hogy vége. Akikből az összezártság ezt hozza ki, hogy együtt se tudnak aludni, azoknak annyi. Ez már rég nem szerelem.
Hogy megcsal-e, ilyen szempontból mindegy. Valószínű csak szeretett volna megcsalni, amit kettébetört a home office és a feszültség csak növekszik benne. Lehet, hogy már megtette és most parázik, hogy a nagy Ő-je vajon vár-e rá. Lehet, hogy a pasija dobta vagy lerázza őt most, hogy úgyse tudnak kamatyolni. Ezer variáció lehet, de az biztos, hogy akár csak vágyik rá, akár már meg is tette, téged már nem szeret.
Tökéletesen leírtad a múltamat. Aztán kiderült, hogy egy kollegájával megcsal.
Sajnálom, de készülj fel.
10, elég jól leírta az igazságot!
Nem kérdés,hogy már mást szeret/akar/ megcsalt/meg akar stb...
A másik személye akkor idegesít így,ha máshol jár a szíved,egyszerűen ilyenkor a másik csak egy idegesítő valaki aki az utadban áll.
Azt javaslom,hogy kommunikálj vele,ha végtelenségig tagad akkor valhogy férj hozzá telefonjához ,gépéhez és nézd meg ...Vagy simán helyezz el kint egy diktafont vagy egy másik telefont és hallgasd le a besézlgetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!