Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párod? (Akkor nyisd meg csak a kérdést, ha válaszolsz igen/nem, az életkorotokat is írjátok le)
Nem,de engem egy kivételével az osszes,szeritem a mostani is.
F 44
Eddig egyiket sem, nem is tervezem. :)
24N
Igen.
Ha valami gond van a kapcsolatban, de nem akar róla értelmesen beszélni a párom, akkor nagyon jól esik félrelépni.
43/F
Hát, hülye szituáció volt, döntsétek el ti. Exem (akkor még együtt voltunk) nélkül, egyetemi haverokkal mentem kikapcsolódni. Némi piálás lett a vége, én sofőr voltam szóval nem ittam semmit. Egyik lány a tankörből hozta magával a
lakótársát, aki kiütötte magát. Nem volt már busz, így hazavittem őket. Amikor a lakásba támogattuk fel a csajszit, lekapott. Úgy meglepődtem, hogy elengedtem, és elesett, meg is ütötte magát. Másnap megpróbált rám nyomulni, mire letiltottam.
Magamtól azt mondanám, hogy nem csaltam meg. 22F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!