Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez? Néhány éve összemelegedtem egy pasival, komoly dolog azonban nem lehetett belőle egyéb okok miatt. (Folytatás lent. )
Függővé váltam a szeretőmtől. Mikor összejöttünk kölcsönös nagy szerelem volt. Azt hittem majd lecseng. Hiszen butaság nőként szeretői státuszban benn ragadni.
Benne vagyok sok év után is. Többször szakítottam de mindig megkeresett. Én is tudom, hogy ez egy méltatlan helyzet, de mégsem megy a végleges befejezés.
Én írtam , hogy b terv vagy.
Rögtön írtad , hogy te aztán nem. Pedig amúgy de. Gondoltam , hogy ezt fogod írni , én meg nem akartam kisregénybe kifejteni akkor épp , hogy miért gondolom ezt.
Nekem is volt egy pasi , akivel osszemelegedtem anno , aztán sok minden történt , lett egy barátnője. Ahhoz képest folyamatosan keresett.
Ő vonzódik hozzám , stb.
Nagyon jó vagyok , mikor nincs más.
Talonba a tartott , ennyi. Plusz vannak akik szeretnék flortolgetni is , attól , hogy van barátnő.
Lelkizett is sokat.
Mint egy jó barát. Plusz volt kémia is.
Ha nem lenne a te "pasidnak " csaja , ne félj , felvetne a szemelyes találkozást is , és nem azért , hogy egy jót csevegjen.
Illetve nem csak azért. :)
Ez pedig pont addig lesz így , ameddig hagyod.
Hozzáteszem , köztünk lassan 8 éve nem múlik a kémia . Nyolc év sok idő , történt sok minden. Nem is untatlak vele , a lényeg , hogy van ilyen. A miénk is azért nem múlik , mert hagyom , hogy megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!