Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóra jöhet ez még?
Kinek jöhet jóra? Nem értem a kérdést. De ha azt akarod ezzel kérdezni hogy számodra ez javadra válik-e majd valaha, hát maximum abban az esetben ha elhagyod. Mert ha ennek ellenére vele maradsz, nincs is több kérdésem. Vele akarsz maradni?
Úgy, hogy konkrétan őszintén elmondta hogy neki többet adott a kollegina a fél év alatt mint te 20 év alatt érzelmileg? (Meg bárhogy)
Már soha nem lesz olyan, mint előtte. Csinálhat bármit is, mindig meg fogod kérdőjelezni, nem lesz már bizalom.
Ettől még lehet így élni. Gyerekek és anyagiak miatt sokan maradnak együtt hasonló esetet követően.
Amit én ajánlok; próbáljátok újrakezdeni. Mint 20 évvel ezelőtt, kezdjetek el randizni, legyen minél több idő csak kettőtökre.
Sajnos szerintem ez a kapcsolat menthetetlen! Ő abba a nőbe beleszeretett, és valószínűleg olyan szinten működik náluk a kémia, mint nálatok sosem volt. Hasonló szituációt én is megéltem, onnan tudom. Itt persze nem részltezem, max pü-ben
44F
Ha fellángolás lett volna, akkor valószínűleg mostanra már elmúlt volna, vagy legalábbis enyhülne. Őszintén, ha szerelmes, ha érzelmek is vannak, akkor csak amiatt, hogy gyerekek vannak, kínszenvedés lenne mindkettőtöknek együtt maradni. Kérhettek osztott felügyeletet, akkor nem csak hétvégi apuka lesz, és akkor a gyerektartáson se kell aggódni.
Én úgy gondolom, hogy egy kósza kalandot, 2-3 alkalmas félrelépést még csak-csak helyre lehetne hozni, de egy fél éves viszonyt, amiben ilyen intenzív érzelmek vannak, nem lehet olyan könnyen elfelejteni, és valószínűleg visszatérne hozzá idővel, ha szerinte ez egy "sorsszerű" találkozás volt és érzelmileg jobban rá van hangolva, mint rád.
Sajnálom, de szerintem ebben az egészben felesleges már reménykedni, neked is csak egy életed van, kár lenne a 20 év és a gyerekek miatt elpazarolni.
Minden téren többet adott neki fel év alatt, mint te 20 év alatt? Ez miiii??
Itt vágtam volna pofán. Hálátlan egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!