Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg van olyan hogy egy feleseg anya nő evekig nem veszi eszre hogy a parja megcsalja?
Nézzetek utána a youtubon a megcsalással foglalkozó témáknak szakemberektől!
A férfi aki hosszabb viszonyt folytat, valami hiányzik a házasságából. /Legtöbb esetben az, hogy az asszony jó dolgában semmibe veszi.Hiába a sok pénz amit haza termel. Az hogy a vagyont 90%-ban Ő teremtette elő. Ezt a hiányt a szeretővel pótolja. Könnyebben elviseli a nő hisztijeit, dominanciáját ha tudja, hogy úgyis a szeretővel lesz majd pár órát. (bosszú.) Fura de sok esetben a házasságot éppen a szerető tartja össze.
Ha egy férfi elköteleződik azt komolyan gondolja. Ami neki fontos: Az én házam (lakásom) autóm, nőm, gyerekeim. A végtelenségig képes kitartani. Ezért nem lesz a szeretőből szinte soha felvállalt barátnő vagy feleség! Mert a család a már megszerzett javak számítanak. A férfiak így működnek! A többség legalábbis. A szerető arra kell, hogy oldja és elviselhetővé tegye a feszültséget.
Már miért venne otthon a feleség v.mit is észre, főleg ha a pasi kompenzál nála mert lelkiismeret furdalása van. Többet szexelnek, a férfi jobb kedvű, elnézőbb, morgás nélkül teljesíti az elvárásait. Ugyan miért gondolná, hogy mindezt egy szerető jelenlétének köszönheti?
Milyen jó kifogásokat gyártani és a youtubról tanulni szeretőzni. A szeretők is csak kifogásokat gyártanak, hogy ők elősegítik úgymond tolni a szekeret és pótolni a hiányt, amit az a csúnya/gonosz/rossz/házsártos/hisztis feleség elcseszett. Érdekes olvasni, de olyan nagy az egyettétés a szeretők és a csalók között abban hogy milyen jól teszik, ha átvernek egy családot. Van aki notórius, többször is szerető lesz, valakinek a levetett macája.
Teljesen mindegy, ők ketten akik résztvesznek a megcsalásban, így gondolkodnak, bármit mondunk/írunk nem számít. Találtak egy legális kiskaput hogyan csaljanak, hazudjanak, lopják másoknak az idejüket, mindezt úgy, hogy a végén a megcsalt a hibás. Nem számít mit gondoltok, ti a másik oldalon. Én tudom ki vagyok és az ilyen emberek véleményére/szavára nem adok egy fityinget sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!