Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet véletlen megcsalni valakit?
Sok kérdésben olvasom azt hogy "véletlen" leszoptam azt, véletlen megvolt az a csaj, de hogy?
Fel nem fogom hogy hogyan lehet véletlen ilyet művelni, maximum úgy hogy egy pasiról véletlen lecsúszok a nadrág és valaki pont nyitott szájjal elesve bekapja.
Nem tervezett hanem spontan jött félrelépést hivnak igy. Szoval alapvetöen nem àllt szàndékàban, de igy jött ki.
Altalaban az ilyen nem kezdemenyez hanem "csak"nem àll ellent
Szerintem az ilyet lehet rossz embernek nevezni.
Hiszen ha valaki ilyet tesz az nem tiszteli a párját, az ilyen képzelje bele magát annak a helyébe akit megcsalt.
Hogy érezné magát? És aki így képtelen átlátni a dolgokon szerintem az minden csak nem jó.
Ha pedig kezd ellaposodni a kapcsolat akkor azt meg kell beszélni, erre való a kommunikáció.
És ilyenkor teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy az illető rossz ember?
Tegyük fel, az illető orvos, emberek százait menti meg, csupaszív ember, adakozni is szokott, segít a szegényeken, de megbotlott kétszer, és megcsalta a párját.
Rossz ember vagy sem?
Szerintem ennél árnyaltabb a kép, minthogy mindössze egy információmorzsa alapján eldöntsük, hogy az illető rossz ember vagy sem.
A tiszteletnek pedig ezer arca van.
Biztos neked is van olyan tulajdonságod, ami alapján valaki szerint erkölcstelen, rossz ember vagy, vagy tiszteletlen vagy a pároddal. Időnkét valamilyen formában mindneki az. Rossz embernek tartod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!