Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy barátnős pasi. Meg akarom szerezni, el akarom hódítani. Mi a véleményetek?
Nem lenne lelkiismeretfurdalásom, mivel sztem rohadtul nem a szeretőnek kell szarul éreznie magát, ha hűtlenség van, meg elhódítás, hanem annak, aki kapcsolatban van, és hűtlen!
Én pl. a páromra lennék dühös, a szeretőt max utálnám.
Én már most ki nem állhatom a barátnőt, érthető okból, szóval alig várom, hogy repüljön és fájjon neki. Colos csaj állig érő göndör-hullámos hajjal.

Elhódítás. Lehet igen. Általában a mérleg a barátnő, feleség felé billen de azért nem kivitelezhetetlen dolog.
Kell hozzá egy nem túl stabil pasi. Mert ha valaki elkötelezett és imádja a párját akkor ilyennek ott esélye sincs. Történet:40 körüli pasi 30 körüli nő szeretők lettek, pasi nős. Nő úgy intézte, hogy "lebukjanak". Ezután a feleség kidobta a férfit. Azzal a felhanggal, hogy az úgyis visszamászik majd hozzá. Ezt férfi már büszkeségből sem csinálta. Egy idő után összeköltözött a lakással rendelkező 30-as nőhöz. Aki egy idő után terhes lett. (azok a megbizhatatlan fogamzásgátlók!). Pasi imádja a későn született gyerekét. Ez egy siker sztori a megszerzésről.

Az a véleményem, hogy a pasi megérdemel téged, ha képes ilyen ostoba tyúkkal összeállni akár 2 percre is.
45/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!