Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy barátnős pasi. Meg akarom szerezni, el akarom hódítani. Mi a véleményetek?
Nem lenne lelkiismeretfurdalásom, mivel sztem rohadtul nem a szeretőnek kell szarul éreznie magát, ha hűtlenség van, meg elhódítás, hanem annak, aki kapcsolatban van, és hűtlen!
Én pl. a páromra lennék dühös, a szeretőt max utálnám.
Én már most ki nem állhatom a barátnőt, érthető okból, szóval alig várom, hogy repüljön és fájjon neki. Colos csaj állig érő göndör-hullámos hajjal.
1. Én sosem bíznék meg olyanban, akit el lehet csábítani.
2. Ha szereti a párját és hűséges (a kettő együtt jár), akkor marhára nem fogja érdekelni az, hogy az az egyetlen érdemed, hogy bárkinek szétteszed a lábad. Sőt! Nálam ez visszataszító lenne.
3. Az, hogy szerinted jobb vagy a nőjénél az a te véleményed. Ha neki ő jön be, akkor annak oka van és ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fogod érdekelni.
4. Nem hiszem hogy bármivel is jobb lennél nála, ugyanaz a lyuk van a lábad között. Igazából annyival még hátrányban is vagy, hogy a személyiségedet sem lehet nagyon szeretni...
Ha ot elhagyja miattad..teged is EL FOG Hagyni!! Mas miatt. Nem biznek meg olyan pasiban.
Amugy: ha a csajt szereti tehetsz te akarmit max elveszited a meltosagodat. Es a lehetoseget hogy azt talald meg aki megbecsul. A nok altalaban pasi miatt utaljak egymast ezert ketszinu dog a nok jo resze. Mondom ezt nokent.. Sok ketszinu aljas norol hallottam, aki hasonloan elhoditotta Pistat a Katatol pl, az nehany evre ra szinten repult mert jott egy ujabb olyan aki el akarta hoditani. Akit lehet vinni azert nem kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!