Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem volt szeretője zaklat?
A férjem tagadja, hogy bármi is lett volna köztük, de nyilván oka van, hogy a csaj azóta sem hagy minket békén.
Megtudta, hogy hol lakunk, a telefonszámunkat. Sokszor az éjszaka közepén felhív, rengeteg levél jött már postán tőle, mind másik címről. Egy levélben arról is írt, hogy tudja, hol dolgozom. Eleinte csak nevettem rajta, de most már kezd zavarni a dolog. Fogalmam sincs, mit akar még a férjemtől, legfőképp tőlem és hogy miért nem áll már le.
Plusz abszolút helyzeti előnyben van, én konkrétan egy becenéven kívül 0 dolgot tudok róla.
Azt a férjednek kell megoldani nem neked.
Milyen fèrfi az ilyen hogy nem bírja leàllítani a szeretőjèt. Mondd meg neki hogy ne ígérgessen semmit a szeretőjènek.
Én csak azt nem értem, hogy egy értelmes, intelligens férfi, akinek elvileg nem volt köze a nőhöz, és csak váltottak chat-en pár szót, az nem így reagálna, hanem már feljelentette volna a zaklatót, és úgy óvott volna mint a hímes tojcsit!
Ez komoly zaklatás! Pláne az ijesztő, hogy ilyeneket ír, hogy tudja hol laksz, éjszaka közepén felhív, leveleket küldözget, amúgy miket ír? Mármint fenyegető levelek, vagy csak mintha a barátnője lennél?
A férjed ennyi mindent elmondott rólad egy ismeretlen nőnek???
Ha nem fenyegető levél, akkor lehet megtetszettél a csajnak. Bár nem hiszem ritka az ilyen csak eszembe jutott Bridget Jonesból a szerelmének a kolléganője, de ő nem zaklatta őket. :)
Ez mi ez, ha nincs közük egymáshoz, akkor ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon ostoba férjed van, és ezt nem bántásból írom. Ha nem tőle tudja, akkor honnan?
Kérdezted mikor keresett telefonon, hogy mit akar?
Nekem leginkább a férjed reakciója furcsa. Ő ismeri, és téged zaklat, és nem tesz semmit se, nem kér távoltartásit, ergo szerintem is van valami ami miatt nem teszi.
Lehet zsarolja valamivel a nő szerintem.
Egy férfi aki igazán szeret az véd! És egy igazi férfi diplomatikusan, nyugodtan, és jogi út segítségével!
Egy igazi férfi nem fog se makacskodni, se kakaskodni, se öklözni, de ha zaklatják a családját azonnal intézkedik.
Ez nem tudom mi ez de valami nem stimmt.
Ez pont olyan gyökér,mint aki a páromat zaklatta. Egy idióta pitsa volt. Semmi sem volt köztük,csak beszéltek néha (nem találkoztak soha) ez még előttem kezdödött. Majd a csaj nem tudott leszállni róla,állandóan zaklatta,engem ócsárolt. Amikor felcsinálta a harmadik vagy negyedik puja apja még akkor is erősködött.Nekünk annyiban jobb volt,hogy cimet és tel.számot sem tudott az elmebetegje A hagyj már békénre a sunájátol küldött fotók voltak a válaszok stb... Idióta degenerált állat...
Jelentsd fel zaklatásért,mert nem fogja abbahagyni. Ha a férjed nem ellenkezik az ötlet ellen,akkor tényleg semmi nincs/nem volt köztük. Olyankor azért kicsi kapadoznak ha van vaj a fülük mögött
Miket ír neked, mit tud rólad?
Mit mond a telefonba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!