Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valakinek őszintén bocsátani ha 8hónapig szeretője volt és szerelmes is volt belé? Ez mint a férfi mint a nő szempontjából kérdezem mint akit ugye mecsaltak. Van ilyen hogy újra lehet kezdeni?
Megbocsátani meg lehet, a saját életed szempontjából, hogy te (a megcsalt fél) élhess ezek nélkül a mocskok nélkül - újrakezdeni soha. Felejtsd el.
Keress olyat, aki SZERET és nem csak játszik veled meg a legmélyebb érzelmeiddel.
Megbocsájtani, hogy szerelmes volt másba?? O.o
Ez érzés, mit akarsz azon megbocsájtani, vagy nem megbocsájtani?
Kevés önismeret, nem ismerte fel a kapcsoaltban lévő hiányosságokat, elnyomta a vágyait, amik aztán kiütköztek, nyitott lett más felé, majd mikor már volt valami, nem tett továbbra se a dolgok helyes irányba fordításáért.
Ha ezután eljár önismereti órákra, akkor akármit meg lehet.
Számomra az igazi megbocsátás az, hogy már azt sem tudom szinte, hogy miért haragudtam.
A megcsalás olyan dolog, amit nem felejt el az ember.
Engem 2 kapcsolatomban is megcsaltak, de úgy gondoltam, hogy lehet továbbvinni a kapcsolatot. Ahogy telt az idő, valahogy mindenben azt láttam, minden apróságot jelnek vettem, hogy megint megcsal, vagy meg fog csalni. Teljesen elvesztettem a bizalmamat feléjük, és mindig azon voltam, hogy a telefonjukba férkőzzek, ha láttam, hogy valaki belájkolta egy képüket, vagy ők másét, azonnal lecsekkoltam, hogy ki ő és hol lakik, haragudtam, majd veszekedés lett.
Végül a szakítás mellett döntöttem, mivel mérgeztem a saját életemet ezekkel az emberekkel és a negatív érzésekkel, amiket miattuk éreztem.
Persze van olyan személy, aki tud bízni még a párjában ezek után is, és a szerelem erősebb ennél, de ez nem én vagyok.
Ha összeköt egy gyerek, akkor nehezebb a dolog.
De nálam jobban megéri szakítani, sírni pár hetet, mint együtt maradni és gyanakodni, féltékenykedni hónapokat is akár és ezzel teljesen tönkretenni azt, amit szerettem volna megmenteni. És a másiknak is nagyon rossz, főleg, hogy ha ő próbálkozik visszaszerezni a bizalmamat, én pedig teljesen elzárkózom előle a történtek miatt.
Ha kikacsintgat, az egyenlő azzal, hogy nem veled akar lenni. Nem csak veled.
Nekem ez egy kapcsolatba nem fér bele.
Abszolút nem.
Ha szerelmes volt, az pláne. Nekem az jobban fáj, mintha csak lefeküdtek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!