Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy hihette el a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hihette el a férjem szeretője, hogy majd helyettem őt válassza? Hogy lehet annyira buta, hogy azt higgye, hogy 30 év korkülömbséggel lehet esélye?

Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 20:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%

Mondok valamit. Az a lany jol erezte magat, a ferjed is. A lany megkapta egy darabig, amit akart. Majd kiheveri es elotte az elet.

Te meg egy keseru feleseg vagy es te nyertel. Eljen, eljen!

2020. márc. 1. 00:10
 22/31 anonim ***** válasza:
88%
21#ott a pont👍😊
2020. márc. 1. 00:13
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

21-es vagyok, de olvasva a gusztustalan kommenteket, megbantam, hogy bantottalak. En se valnek el pusztan ezert, ha van mas meg.

De haromszereplos tortenet, es minden oldallal egyutterzek.

Na de hogy ennyi szar zuduljon rad, mert a ferjeddel maradsz, sotetek, nem tudnak kulonbseget tenni asszonysors es asszonysors kozott.

2020. márc. 1. 00:13
 24/31 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező a sötét,még ahhoz is hülye hogy ő is csalja a férjét.Valóban ritka az olyan házasság ahol ne lenne megcsalás sok év után,csak hát ez kölcsönös szokott lenni.Fogalmam sincs róla mi az az asszonysors,pedig jó rég férjnél vagyok már...
2020. márc. 1. 06:30
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező te olyan buta vagy, hogy mikor a lopkodós román c*g*nyok eladnak neked egy lopott, 5 forintos műszálas zoknit 5 ezerért, akkor még te büszkélkedsz vele, hogy lealkudtad 10 ezerről. Ennyire buta vagy.
2020. márc. 1. 09:44
 26/31 anonim ***** válasza:
88%
A lábtörlő te vagy ebbe a sztoriba
2020. márc. 1. 13:39
 27/31 anonim ***** válasza:
23%
Hagyjátok már abba a Kérdező szidását. Biztos nagyon fiatalok vagytok. Ebben a korban már nagyon nehéz egy nőnek új kapcsolatot kialakítani. Főleg ha teljesen átlagos. Ebben a korosztályban sok nő nem vezet autót, hanem apuka. Tömeg közlekedni lealacsonyító. Esetleg szexpartnert kaphatna még az illető hölgy. A korosztályából a férfiak inkább a 40-es nőket részesítik előnyben. Egy korban hozzáillő 60-as úr pedig már biztos nem változtat az életén. Most azért váljon el, hogy egyedül maradjon. Lehet apuka jól keres, jó a szexben, ő vezet autót. Tehát sokkal több előny szól az mellett, hogy ne legyen kidobva mint fordítva.
2020. márc. 1. 14:10
 28/31 anonim ***** válasza:
89%
#27 A kérdező nem "hölgy". Ha az lenne, nem mocskolna egy másik nőt, nem bizonygatná, hogy ő neki mennyivel jobb. Ha jó lenne, a férje nem mászott volna bele a kiscsaj puncijába. Egy igazi hölgy, akinek van tartása, kilépne egy ilyen kapcsolatból, ahol szanaszét alázták.
2020. márc. 1. 15:08
 29/31 anonim ***** válasza:
62%

Azért ez megdöbbentő amit irt egy valaszolo hogy nem vezet autót lehet és azért

Nem egy mamóka azért ! Főleg ha korábban írta instagramJa is van akkor nem egy régimódi nénike lehet 🤣

2020. márc. 1. 15:11
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt hozzátenném,amit minden megcsalós kérdéshez szoktam.

Kérdező ha meg is bocsájtasz, attól még menj el egy nemibeteggondozóba szűrésre, mert ki tudja mit vitt haza a 'kedves férjed'. Ha pedig leszarod és pár év múlva méhnyakrákod lesz a HPV miatt, amit a férjed hazavitt, akkor gondolj az én tanácsomra...

2020. márc. 1. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!