Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már valaki úgy szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki úgy szeretője egy pasinak, hogy közben a feleség gyereket szült?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy ha egy nő szerető, nem zavarja az sem, ha közben gyereke lesz a pasinak mástól? A szerető szemszöge érdekel, hogy ezután is vígan szexelt a pasival?
2020. febr. 24. 19:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Szállodában dolgozóm, van akik 10 eve oda járnak. H miért nem válik a pasi? Mert pénz, ház, gyerekek, nem akar osztozni .Asszony tudja nem érdekli,lényeg h neki is kényelem van a seggé alatt.Szep lehet így feleség lenni , h agyon csalnak.
2020. febr. 24. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen mindegy, miért nem válik el valaki, addig, amíg az asszony/család mellett marad, addig a szerető csak másodhegedűs, akivel soha nem lesz rendes élete, mert mindig ott lesz a kötelesség a feleség felé. De hát mindegy, aki így akar élni annak hajrá.
2020. febr. 24. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék így feleség sem ,h azért van velem a férjem mert sajnál közben jókat hentereg mással.Akinek jó az ilyen hazzasag hát annak is egészségére.
2020. febr. 24. 20:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár én csak alkalmanként találkoztam a pasival. Meg is szakítottam vele a kapcsolatot, bejelölt Facebookon és látom, hogy a profilkepe az ultrahangkép. Ráadásul ikreket várt a felesége. Persze jött a duma, hogy becsúszott de 5 év házasság után nem hiszem. Nem találkoztunk. Miután megszülettek megint megtalált, mert otthon nincs szex, nehéz a gyerekekkel, kell neki a szórakozás... Nem fogom megsajnálni, ezt vállalta.

Miért nem hagyja el? Nem tudom. Most a gyerekek miatt nyilván. Előtte miért nem? Nem tudom, megszokás, biztos szereti is, túl nagy macera stb. Keres szeretőket aztán annyi...

2020. febr. 24. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
*borítóképe
2020. febr. 24. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hú jó kérdés 🙂 én ismerek egy ilyen szeretőt. A pasinak szép kedves csinos felesége van. A szerető meg ronda de az ágyban bármit megtesz neki.

A szerető teljesen meg van győződve róla, hogy a pasi őt szereti és a felesége direkt teherbe esett, hogy a pasi ne hagyja el. A pasi meg mondogatja is neki, hogy nem tudom otthagyni, akkor nem láthatom a gyereket. A szerető totál elhisz mindent, közbe a pasi tényleg csak azért van vele mert "MINDENT IS" megtesz. Soha egy csokit nem vitt neki! Tiszta bolond a csaj.

2020. febr. 25. 02:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én fordított helyzetben voltam. A volt párom akkor csalt meg amikor a gyerekünket vártam. A nője rámírt facebookon és elárult mindent. Állítólag csak én akartam a gyereket bepaliztam a volt páromat és álljak félre az útból. Hozzáteszem a csaj 15 évvel idősebb nálam, a volt páromnál 5-el. Nem ez a lényeg, félreálltam az útból, hadd legyenek boldogok. Ez 11 éve volt, a mai napig a nővel lakik, mert ingyen van. 11 év alatt nem telt el úgy egyetlen nap sem, hogy ne kapnák tőle szerelmes, könyörgő üzeneteket. Természetesen nem érdekel már régóta.

Szóval nem, a szeretőt nem zavarja az sem ha gyereke lesz a pasinak mástól.

2020. febr. 25. 08:51
 18/22 mikeXxX ***** válasza:
48%
Meg nőnek is volt szeretője arra is van példa nem is kevés!
2020. febr. 25. 18:14
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó 🙂 ismertem egy csajt, szőke fehér a férje, csaj is, de a munkahelyén egy roma sráccal töltötte kellemesen az időt. Terhes lett, nem kicsit volt idegbajos, hogy kire hasonlít majd a gyerek 🙂
2020. febr. 25. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
Kerdezo: es azt honnan tudod, hogy a notol van a gyerek, tehat hogy tenyleg o az anyja?
2020. febr. 26. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!