Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatja idővel az a csaj a pasiját, aki egy férfi barátjával kettesben szervez programokat?
Van egy férfi barátja,akivel néha kettesben szoktak programokat szervezni.
Elmennek kajálni,meginni egy kávét,vagy együtt elmennek vásárolni.
Szerintetek ilyen belefér egy párkapcsolatba?
Ha a párotok egy másik nemű barátjával rendszeresen csinálna kettesben programokat azt rossz szemmel néznétek?
Nekem elvétve akadnak csak lány barátaim, nagyrészt fiúkkal lógok, a munkahelyemen is sokkal több férfi van, mint nő. A párom mondjuk alapból így ismert meg, a kapcsolatunk is barátságból alakult ki (ő a legjobb barátom). Nem szokott ilyeneken aggódni, megkérdezi, hogy éreztem magam XY-nal, vagy ha elmondom neki, hogy jól éreztem magam a munkahelyemen, mert XY-nal ugyanazon a pályán voltunk, akkor azt mondja, hogy örül neki. Néha elhívják a fiú barátaim őt is, tegnap pl. étteremben voltunk hármasban a párommal meg az egyik fiú barátommal. Szerintem ez a dolog inkább kapcsolat- és személyfüggő.
Sőt, vannak olyan férfi kollégáim, akikkel egészen intim dolgokat is megosztunk, ettől függetlenül nem látom a másik embert vonzónak, nem látok bele többet egy ölelésbe sem, ezt a párom is tudja, és megérti.
Legyél résen,mert könnyen megcsalhat! Én gyanakodva fogadnék egy ilyen dolgot.
38/F
"Néha elhívják a fiú barátaim őt is"
Aztak*rv@joelet😂😂
Igaz már nem vagyunk barátok..
Volt egy férfi barátom mi 30 évig voltunk barátok. Egy másikkal kb 20 ève ..Engem a parom így ismert meg .Először furcsa volt neki és egy idő után féltékeny is .Aztán látta,hogy nálunk ők családtagok. Anyumèk is tesómék is úgy megszoktàk őket. A gyerekeim is szeretik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!