Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Heti szinten cuki csaladi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti szinten cuki csaladi idilli fotot posztolo anyukànak tenyleg nem tunik fel h apuci evek ota szeretot tart?

Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A szerető még semmi... Ezek a cuki családos képek csak olyanoktól jönnek akiknek a tökük kivan már a gyerekkel is. Azok az ismerőseim akik tényleg élvezik a gyerekvállalást és nem keserítette meg az életüket érdekes módon nem raknak ki naponta, de még hetente sem képet, hogy jajj de imádják egymást.
2020. febr. 5. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerető voltam sok sok évig. Hosszú ideig. Aztán a pasi mikor lebukott, volt cirkusz, meg fenyegetőzés öngyilkossággal. Együtt maradtak. Azóta a nő sűrűn tolja fel a közös képeket, ahol ő bújik a férjhez, és bizonygatja a nagy boldogságukat. A látszat a fontos. Csak tudnám kinek akarja bizonygatni....ha nekem, én csak szánalmasnak tartom.
2020. febr. 5. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem, de azert valaki figyelmeztethetne, hogy ne csinaljon szerencsetlen hulyet magabol...
2020. febr. 7. 01:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na én magamra ismertem. 😁😁😁😁 A megcsalas utan tettem ki ilyen képeket. Kinek akartam bizonyítani? Szerintem csak magamnak, hogy de igenis engem szeret. De azt hozzá kell tennem, hogy én beleőrültem abba amikor kiderült. Szó szerint. Ma már túl vagyok ezen a korszakon, és kiröhögöm magam az akkori énemen.
2020. febr. 22. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!