Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnád a párodat valamelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnád a párodat valamelyik munkatársaddal, ha soha nem derülne ki?

Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Előtte le kellene tisztázni a korosztály, a kapcsolat minőségét és a kapcsolat idejét. Az, hogy egy 19 éves szerelmes pár nem menne félre, az érthető. Az hogy egy 25 éves házasságban meg már lazán kipróbálnának egy másik nőt/férfit, az meg majdhogynem elfogadható. Itt az a lényeg, hogy benne kell lenni egy adott helyzetben, majd onnan vélekedni. A párkapcsolat és párkapcsolat között is óriási különbségek vannak. Vannak az egyoldalú kapcsolatok, vannak a szerelmi kapcsolatok, vannak az érdekkapcsolatok, vannak az alá/fölé rendelt kapcsolatok stb.

Aki ma benne van pl. egy egyoldalú kapcsolatban, és nem ő a rajongó, az szerintem simán benne lenne egy laza félrelépésben. Itt is a kommentek nem egyetemes igazságok, hanem csak egy bizonyos szemszögből látott vélemények.

2020. jan. 28. 22:42
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Legutóbb egy 43 éves, de hatvannak kinéző, túlsúlyos szarul szőkített rosszindulatú nő volt a munkatársam. :I
2020. jan. 28. 23:34
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem csalnam meg es nem csak azert mert ferfi vagyok es az munkatarsaim is ferfiak.
2020. jan. 29. 02:55
 14/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Még akkor sem csaltam meg amikor komolyabb vonzalmat éreztem egy kollégám iránt. Helyette megbeszéltük a szituációt a párommal, és még szorosabb lett a kapcsolatunk.
2020. jan. 29. 04:03
 15/22 LazyJones ***** válasza:
100%
Nem, és mással sem. Nem a kiderülés miatt nem érdekel a megcsalás.
2020. jan. 29. 09:00
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Négy munkatársnőm van. Kettő nehezebb mint én. A harmadikkal már csalja a feleségét az egyik munkatársam. A negyedik 17 évvel fiatalabb nálam. Tehát nem.

Ff,(108kg.)

2020. febr. 1. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rettenetesen nyomasztana a dolog.
2020. febr. 3. 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, igy is rendszeresen.
2020. febr. 19. 11:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. febr. 19. 12:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért nem lépek félre, mert félek attól, hogy lebuknék. Azért vagyok hűséges, mert így döntöttem, mert ilyen az értékrendem. Nehezen kötelezem el magam valaki mellett, de ha megteszem, akkor alap az, hogy ellenállok bármilyen kísértésnek, ha esetleg nagy ritkán megjelenik.
2020. febr. 19. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!