Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy több éves szeretői kapcsolatban hogyan viszonyul a férfi a nőhöz? Főleg férfiak válaszát várom. Akik voltak vagy vannak több éves szeretői kapcsolatban.
Régen én is voltam szerető.. A téma azóta is érdekel. A több éves kapcsolatokra gondolok.
Az életben is tudok különféle viszonyokról, olvasok is ezekről. 2 sarkalatos nézet van:
1. Szeretőnek semmit sem kell adni, ajándékot. Teljesen ingyen kell, hogy legyen. Nincs névnap, születésnap, karácsony. Ezt a hozzáállást az otthon feleségnek alárendelt férfiak valósítják meg leginkább.
2. Aki drága ajándékokkal halmozza el a nőt. Esetleg még pénzeli is.
3. Az arany középút. Névnap, Szülinap stb. Mondjuk egy deszert, virág,pohár, valami apróság. Ha a kapcsolat több éves év végén egy vacsora egy távoli étteremben vagy egy kirándulás.
Ezt a hozzáállást csak egy kollégámtól hallottam eddig. Szerintem ez lenne a normális.
Tehát van az első: Az örüljön a nő , hogy meg van d.gva. Második a "támogatott." Végül a normális (szerintem legalábbis) Ahol a nő is tudja, hogy második. Nem vár el semmit. De mivel, hogy nőből van egy kis figyelmesség jól esik.
Már 3 éve is van, fél évig tartott. Én az első variációba estem. Azért is szakítottam mert úgy éreztem kihasznál.
Szerelem volt... Ő járt fel hozzám. Sokszor megkínáltam, zuhanyzott nálam. Akkor tünt fel mennyire fukar, amikor Anyja névnapja volt és kérdeztem mit ad neki ajándékot. Azt mondta Ő soha senkinek semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!