Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki beáll szeretőnek megérdemli a szenvedést?
Kérdés, ki szenved jobban, a szerető, vagy a megcsalt feleség...vagy lehet épp a megcsaló?
Voltam szerető, hosszú évekig. Amíg tartott, nagyon jó volt, tökéletesen működött, sokat voltunk együtt, heti több napot, a kapcsolattartás, üzenetek mindennaposak voltak. Voltak közös programok, nálam volt a második otthona. Én független, ő házas. Mikor lebukott, a feleség kiborult, majdnem magában is kárt tett. A feleséggel maradt. A feleség meg boldog, fészbukra pisztolja az összebújos képeket😂
Mindenki döntse el saját maga, hosszú távon ki szenved jobban....
Kedves 11es!
Ha téged nem zavar hogy örök második szerepben voltál,vagy és leszel, akkor neked persze ez nem fog szenvedést okozni, itt aki igazán nagy szenvedést okozott az a férj volt...
Miért lenne szenvedés?
Nem feltétlenül akarja a szerető a megcsalót komolyabbra.
Volt olyan pasi aki udvarolt nekem, nagyon belé voltam zúgva, 3 hónap után megtörtént a szex.
Egyszerűen kiábrándultam belőle pedig a szexen kívül minden oké volt, de ez felülírta a többit.
Voltam olyan pasival is, akivel komolyabbat el nem tudtam volna képzelni, pedig normális volt, a szex meg egyenesen eszméletlen.
Hozzáteszem itt egyik félnél sem szerető voltam, mindenki független volt, csak felvázoltam, hogy a lelki vonzalom, nem feltétlenül jár együtt a testi vonzalommal is.
Én biztos nem lennék,kinek kell a bonyodalom,a buntudat?Bár biztos van aki direkt elvezi,ha miatta megy szét egy házaspár,vagy hogy elátkozzák!
Mondjuk az ilyennek buntudata sincs,hogy részese egy megcsalásnak,árulásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!