Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki beáll szeretőnek megérdeml...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki beáll szeretőnek megérdemli a szenvedést?

Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Kérdés, ki szenved jobban, a szerető, vagy a megcsalt feleség...vagy lehet épp a megcsaló?

Voltam szerető, hosszú évekig. Amíg tartott, nagyon jó volt, tökéletesen működött, sokat voltunk együtt, heti több napot, a kapcsolattartás, üzenetek mindennaposak voltak. Voltak közös programok, nálam volt a második otthona. Én független, ő házas. Mikor lebukott, a feleség kiborult, majdnem magában is kárt tett. A feleséggel maradt. A feleség meg boldog, fészbukra pisztolja az összebújos képeket😂

Mindenki döntse el saját maga, hosszú távon ki szenved jobban....

2020. jan. 25. 04:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11es!

Ha téged nem zavar hogy örök második szerepben voltál,vagy és leszel, akkor neked persze ez nem fog szenvedést okozni, itt aki igazán nagy szenvedést okozott az a férj volt...

2020. jan. 25. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Hetesnél a pont! Van nekem is olyan férfi ismerősöm is, aki egyszerűen csak nem tud féket kötni magára a felesége mellett. Szerintem itt is félrement a kapcsolat, mert a csaj nem követeli meg a neki járó tiszteletet, pedig ő is ellene van a megcsalásnak. Olyan ismerősöm is van, akinek megromlott a kapcsolata, és azért csalta meg a barátnőjét. Tehát alapvetően mindig a kapcsolatban kellene szerintem először keresni a hibát. Ha olyan a hapsi, hogy csal, és nem fér bele az én értékrendembe, akkor elküldöm melegebb éghajlatra az első alkalommal, amikor megtörténik.
2020. jan. 25. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne szenvedés?

Nem feltétlenül akarja a szerető a megcsalót komolyabbra.

Volt olyan pasi aki udvarolt nekem, nagyon belé voltam zúgva, 3 hónap után megtörtént a szex.

Egyszerűen kiábrándultam belőle pedig a szexen kívül minden oké volt, de ez felülírta a többit.

Voltam olyan pasival is, akivel komolyabbat el nem tudtam volna képzelni, pedig normális volt, a szex meg egyenesen eszméletlen.

Hozzáteszem itt egyik félnél sem szerető voltam, mindenki független volt, csak felvázoltam, hogy a lelki vonzalom, nem feltétlenül jár együtt a testi vonzalommal is.

2020. jan. 25. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

Én biztos nem lennék,kinek kell a bonyodalom,a buntudat?Bár biztos van aki direkt elvezi,ha miatta megy szét egy házaspár,vagy hogy elátkozzák!

Mondjuk az ilyennek buntudata sincs,hogy részese egy megcsalásnak,árulásnak!

2020. jan. 26. 04:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg.
2020. jan. 26. 20:35
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudta a szerető, mindenképp hibás, de nem hiszem, hogy a szenvedést Ő érdemli, hisz nem ő volt kapcsolatban. A megcsalás jobb esetben nem erőszak és leginkább azon múlik, akinek párja van.
2020. jan. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!