Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tripperes lettem, megcsal a barátnőm?
Nagyon csípet a vízeletem meg váladék is jött el is mentem orvoshoz és mintát vettek, mondta kankó... Mondom mi hát hűséges kapcsolatom van, nem járok nőkhöz...
Aztán kérdeztem a párom, mondta neki is volt valami de biztos uszodába összeszedte..
Mert szerinted a kérdés valódi?
Ennyire buta senki nem lehet, orvos is elmondja, szexuális úton terjed, aztán még akkor sem hiszi el. Ok, ne higgyen az orvosnak, de a google is a barátod.
Vagy majd azt hiszi megnyugtatja itt bárki, hogy amúgy az orvos rosszul mondta, és tényleg az uszodában lehetett összeszedni? Szerinted ez életszerű? Erre már csak az irónia a megoldás.
#13 "Simán vécében, kilincset megfogva is elkapható, mert utána meg ugye a kukidat fogdosod.."
Ezt mondta a kedvesed, mi? Attól tartok, téged is megcsaltak.
most rákerestem és úgy tűnik csókkal is elkapható, vagy nemiszervekről kézzel átvíve szembe pl.
nem tudom nagyon extrém peches esetben kizárt e lenne a wc kilincs. ha valaki oda ken testnedvet, a másik hozzáér és aztán magához. vibrátorról átadható.
mindenesetre szibte kizárt.
Mit nyernél azzal, ha utánajárnál a dolognak? Bebizonyosodna az egyértelmű? Dobd a csajt és menj el egy nemibetegség szűrésre. Nem ám itt kiderül, hogy még aidset is kaptál a kiscsillagodtól.. :D
EZ most jobban foglalkoztatna, mint a barátnőd érzései. Végtére is félredugott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!