Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres? Figyelmesség vagy hátsó szándék?
Szerető voltam fél évig. Igen, megbántam, ha tehetném visszacsinálnám, de nem lehet. Volt nagy zűrzavar a végén, összeköltöztünk, aztán elküldtem, mert zsarolva volt a gyerekekkel, majd lebukott de ennek ellenére visszafogadta a felesége. Kértem, hogy ne keressen. 1,5 hete bejött a munkahelyemre, amíg én távol voltam és érdeklődött felőlem, hogy vagyok, mik a programok a következő időszakban. Karácsonykor és Szilveszterkor is sms, igaz sablon szöveggel, de ha én a házasságomat akarom helyre hozni, nem járkálok a másik után és írogatok neki.
Jól gondolom vagy csak fogjam fel kedves gesztusnak és bizakodjak abban, hogy nem keres a továbbiakban tiszteletben tarja a kérésem, hogy ne legyen kontakt?.Köszönöm a válaszokat előre is.
Szerintem hátsó szándék abban reménykedik, hogy még te se vagy rajta túl és ha ott van a közeledben akkor kezdeményezel te.
Ha figyelmen kívül hagyod szerintem le fog állni ha meg mégse akkor ennél konkrétabb lépéseket fog tenni ami után meg már te tudod jogosan leállítani. (bár a munkahelyre való bejövés már elég konkrét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!