Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Parom szexchatelt egy volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom szexchatelt egy volt szexpartnerevel, ez megcsalasnak szamit?

Figyelt kérdés
Par evvel ezelott szexkapcsolat volt koztuk.most azt mondta nem szamit neki az egesz,nem volt komoly es a csaj kezdte az egeszet.
2019. dec. 30. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja,hogy te szakíts, mert ő nem mer.
2019. dec. 30. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja az én hibám az egész"

Ennél a mondatnál kellett volna kidobnod. A párod egy önálló, felnőtt ember aki felelőséggel bír a saját cselekedeteiért. Ő ezt a felelősséget nem hajlandó vállalni hanem a saját félrelépését is a te fejedre akarja nyomni.

2019. dec. 30. 14:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Elmeselte nekem amikor megismerkedtunk hogy a regi kapcsolataiban felre lepett.azt gondoltam ha torodok vele,szeretem stb akkor mellettem nem fog ilyesmit tenni.azt mondja h szeret es sajnalja.mi van ha o ilyen?szeret de nem bir a verevel?
2019. dec. 30. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"mi van ha o ilyen?szeret de nem bir a verevel?"

NEM ilyen. Mármint nem bír a vérével, az tény, de nem szeret az biztos. Akit szeret az ember, azzal nem így kommunikál.

Van nagy nőcsábász ismerősöm. Egyszer buli hevében megcsalta a feleségét. Hazament, leültette a feleségét, elmondta hogy mi történt, bocsánatot kért, és biztosította, hogy ha el akar válni akkor teljesen megérti és támogatja. Na ő vállalta a saját felelősségét és hibáját.

A te párod még a saját hibáját sem hajlandó vállalni, azt is te nyakadba akarja varrni. Szerintem ez a létező egyik legundorítóbb emberi viselkedés és egyértelműen kizár mindenféle szeretetet. Mi az hogy a te hibád hogy szexchatelnie kellett? Ha én összeveszem a párommal akkor azon gondolkozom hogyan hozhatnánk helyre, nem más nővel kezdek el szexchatelni b.meg. (Férfi vagyok.)

Bár látom, hogy akármit írunk neked, úgy is vele fogsz maradni, csak ha a legközelebb is így megaláz, ne ide gyere sírni.

2019. dec. 30. 14:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Akkor döntsd el, kell-e neked ilyen ember, aki csak a szájával mondogatja, hogy szeret, miközben a tetteivel az ellenkezőt bizonyítja. Ha akarsz szenvedni, akkor hajrá, fogadd vissza, és még kérj bocsánatot is.
2019. dec. 30. 14:31
 16/20 A kérdező kommentje:
Es ha nem bukik le nem derul ki .nem vettem eszre semmit.ugyan olyan volt velem mint mindig.csinaljuk a lakast,terveztuk a jovot.mondta h igy lesz es ugy lesz.h nyaron megyunk nyaralni.semmit nem vettem eszre :(
2019. dec. 30. 14:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, ha elég ügyesen leplezi, akkor megteheti?

Jézusatyaúristen.

2019. dec. 30. 15:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h megteheti hanem h a noi megerzeseim ennyire csodot mondtak.egy pici ketelyem sem volt h barmit is csinalna
2019. dec. 30. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Világi egy idióta vagy.
2019. dec. 30. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Ostoba liba vagy, meg is érdemled.
2020. jan. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!