Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom szexchatelt egy volt szexpartnerevel, ez megcsalasnak szamit?
"Azt mondja az én hibám az egész"
Ennél a mondatnál kellett volna kidobnod. A párod egy önálló, felnőtt ember aki felelőséggel bír a saját cselekedeteiért. Ő ezt a felelősséget nem hajlandó vállalni hanem a saját félrelépését is a te fejedre akarja nyomni.
"mi van ha o ilyen?szeret de nem bir a verevel?"
NEM ilyen. Mármint nem bír a vérével, az tény, de nem szeret az biztos. Akit szeret az ember, azzal nem így kommunikál.
Van nagy nőcsábász ismerősöm. Egyszer buli hevében megcsalta a feleségét. Hazament, leültette a feleségét, elmondta hogy mi történt, bocsánatot kért, és biztosította, hogy ha el akar válni akkor teljesen megérti és támogatja. Na ő vállalta a saját felelősségét és hibáját.
A te párod még a saját hibáját sem hajlandó vállalni, azt is te nyakadba akarja varrni. Szerintem ez a létező egyik legundorítóbb emberi viselkedés és egyértelműen kizár mindenféle szeretetet. Mi az hogy a te hibád hogy szexchatelnie kellett? Ha én összeveszem a párommal akkor azon gondolkozom hogyan hozhatnánk helyre, nem más nővel kezdek el szexchatelni b.meg. (Férfi vagyok.)
Bár látom, hogy akármit írunk neked, úgy is vele fogsz maradni, csak ha a legközelebb is így megaláz, ne ide gyere sírni.
Tehát, ha elég ügyesen leplezi, akkor megteheti?
Jézusatyaúristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!