Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális elvárása a nönek a hüseg, , amikor a valóságban 95% a férfiaknak félrelép?
Nem egyszerubb túllépni ezen mintsabb egy új férfit keresni , akivel 5 év múlva ugyanaz a probléma fog fennallni , söt lehet újabbak
Ha biológiailag kódoltak a pasik a félrelépésre , akkor nem kár ezért dobbantani és kidobni öket?
Olvasd el még egyszer. Aki egyszer megcsal újra meg fog. Ki kell dobni. Nem kár érte. Ne legyél már értetlen. Ezen mi az, ami nem érthető?
És mi ez az egyes osztogatás? Hány éves vagy? 14? :D
"A kérdés nem a genetikai kódolásról szólt , mondom szazadszor ! Egyes újból"
De a kérdésedben te tényként kezeled, hogy a férfiak így kódoltak és emiatt vonod kétségbe, hogy elvárható-e tőlük a hűség. De a kódoltság nem tény, és ha esetleg nem igaz akkor a kérdésed is értelmetlen.
"Reális elvárása a nönek a hüseg, , amikor a valóságban 95% a férfiaknak félrelép?"
Szerintem a 95% az erősen túlzás.
Egy párkapcsolat elején mindig lefektetjük a szabályokat, ez olyan mint a felhasználási feltételek, ki van mondva hogy én hűséget fogadok a másiknak, cserébe én is elvárom ugyanezt.
Ha megcsalt mehet a levesbe, még ha meg is bocsájtanám neki nem tudnék már benne bízni, így meg minek ez a kapcsolat?
"Nem egyszerubb túllépni ezen mintsabb egy új férfit keresni , akivel 5 év múlva ugyanaz a probléma fog fennallni , söt lehet újabbak"
Ez szimplán előítélet.
Én inkább kockáztatnék egy új kapcsolatot amibe belevetem újra a bizalmam egy olyan emberbe, aki még nem volt hozzám hűtlen, mint aki már eljátszotta ezt.
Sok nő gondja azt, hogy nem lép egy sz-r kapcsolatból, mert lehet rosszabbat talál, szerintem kockáztatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!