Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális elvárása a nönek a hüseg, , amikor a valóságban 95% a férfiaknak félrelép?
Nem egyszerubb túllépni ezen mintsabb egy új férfit keresni , akivel 5 év múlva ugyanaz a probléma fog fennallni , söt lehet újabbak
Ha biológiailag kódoltak a pasik a félrelépésre , akkor nem kár ezért dobbantani és kidobni öket?
Az írásod, a szóhasználatod, a fogalmazásod alapján nehezen hinném el, hogy nő vagy,
Te most arra keresel felmentést, hogy a takonygerinc teljesen rendben van, mert "a férfiak 95%-a ilyen", így kollektivizálva - ezzel bűnében kisebbítve - a saját jellemtelenségedet?
Ahol pedig nem, ott csak azért, mert "az asszony oszja be a pénzt" (így sem ír egy nő)?
Nem, barátom, nem csalja a férfiak 95%-a a nőket, ne keress ebben mások előtt önigazolást a saját állatiasságodra azzal, hogy a férfiak egészére kivetíted, ami a te akaratgyengeséged.
Ki mint él, úgy ítél.
Na még egyszer. Biológiailag nincs a hűtlenség kódolva. Az egy döntés kérdése.
A megcsalás pedig megcsalás. Aki egyszer megtette, megteszi újra. Nincs értelme mellette maradni.
Lesz olyan aki meg fogja tenni, és lesz aki nem.
Így jó lesz?
Nem lesz jó . Nem ez volt a kerdes , hogy biológiailag kódolt , vagy nem . Hogy a nök hutlenek e vagy nem
Leulhetsz . Egyes
Már nagyon sok jó válasz érkezett. Az általad feltett kérdés eldöntendő, tehát segítek, a válasz igen vagy nem. Viszont a legtöbb válaszoló ki is fejtette a véleményét, de az alapján a válaszukat is át tudod konvertálni igenre vagy nemre.
2 lehetőség maradt. Vagy értelmi fogyatékos vagy és ezért nem tudsz értelmezni egyszerű magyar mondatokat, vagy pedig kamus vagy és csak szórakozol, azért hajtogatod mindig ugyanazt, választhatsz.
Egyrészt a kérdésedben sok mindent feltételezel, ne lepődj meg hogy ezekbe ennyien belekötöttek. A nők is kódoltak lehetnek arra, hogy minél több férfival dugjanak hogy a legerősebb spermium foganjon meg, stb. Csak akkor vagy konzisztens, hogyha te sem várod el a nőktől hogy hűek legyenek. De az evolúció bonyolult dolog, nem vagyok biztos benne hogy ezek a következtetések annyira egyértelműek lennének.
Másrészt az erőszak/agresszió is "kódolt", mégis reálisan várjuk el hogy ne verjenek minket félholtra az emberek. A társadalmi normák magasabb szintűek mint az egyéni késztetések. Ha valaki belemegy egy kapcsolatba azzal a kikötéssel, hogy nem dughat félre akkor reális az elvárás hogy ne dugjon félre.
"De a kérdés nem ez volt !!!! Hanem hogy érdemes a férfit elhagyni ha megcsal?"
Nekem érdemes, mert ha már megcsalt, akkor már nincs meg az a kapcsolatunkban az a lelki, érzelmi minőség, miért érdemes lenne vele maradnom, a langyos fosban meg nem üldögélnék tovább, mivel nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem vagyok sem anyagilag, sem más szempontból kiszolgáltatva egy férfinak, ami miért kényszer lenne vele maradnom.
Akárhogy jönnek sokan azzal, hogy mire van programozva a férfi genetikailag, evolúciósan, a tény az, hogy a hűség a nőkénél is épp úgy jellem kérdése, és döntésé, mint a férfiaknál.
Egy hosszabb párkapcsolatban velünk is épp úgy előfordul, - Sőt, ha nem a világtól elzártan élünk, akkor gyakorlatilag elkerülhetetlen, - hogy időnként jön egy férfi, akinek a személyiségében és a külsejében is van valami, ami megfog minket, és megmozgat bennünk valamit, és ha kölcsönös az érzés, akkor onnantól fogva a lehetőség megvan a félrelépésre, csak döntés kérdése, hogy megtesszük-e.
Amíg kapcsolatban vagyok, szeretem és tisztelem a páromat annyira, hogy ezt ilyenkor leépítem magamban - mint ahogy ő is ellen tud állni az ilyen kísértéseknek, fellángolásoknak.
Ha viszont nem, akkor nekem semmi nem szól amellett, hogy így benne maradjak egy kapcsolatban, ahol a tűz, az érzelmi közelség és a bizalom elveszett, ahelyett, hogy elengedném őt, és előbb utóbb rám is rám találna egy új szerelem, amiben lobog a lelkem, nem pedig vegetál.
"Hát a kérdés az volt , hogy realis elvaras e a huseg ?
Mindenki azt vár el egy kapcsolatban, amit akar.
Ha egy nő elvárja, hogy hűséges legyen a párja, attól még nyilván meg lehet őt csalni, de - mint mindennek, amit teszünk - meg van a következménye.
Mondhatnám, hogy oké, nem várom el a páromtól, hogy hűséges legyen, de ugyanúgy nem várhatja el, hogy vele maradjak, ha megtette.
Amúgy meg szerintem őszinteség nélkül nem sokat ér egy kapcsolat, és aki tudja saját magáról, hogy nem képes a hűségre, az még mindig kereshet olyan társat, akinek elfogadható a nyitott kapcsolat, vagy lehetnek tiszavirág életű kapcsolatai, alkalmi kapcsolatai, egy éjszakás kalandjai ahelyett, hogy párkapcsolatosdit akarna játszani, amire alapvetően nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!