Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled, hogy idő előtt megálljt tudtál parancsolni egy vonzalomnal?
Párkapcsolatod van, szereted az illetőt.
Viszont felfigyelsz valakire aki ezt viszonozza és elkezd "udvarolni, ami neked jól esik, de észbe kapsz, hogy a figyelem, törődés hiányzik, mégpedig a kapcsolatodbol. És megálljt parancsolsz magadnak. Létezik ilyen?erzelmek nélkül meguszni
Szerintem TE kérdeztél már ezzel a helyzettel kapcsolatban! Ha mégsem Te voltál nézd vissza, volt hasonló kérdés a napokban!
Nem tudom mennyire veheted alapul a válaszokat, szerintem semennyire. Aki nem volt még ilyen helyzetben egyértelműen azt mondja,hogy nem, Ő megálljt tudna parancsolni, ez egyértelmű. Aki volt ilyen helyzetben és csalódott, az visszanézve mondja azt,hogy megálljt kellett volna parancsolnia.
Aki volt ilyen helyzetben és nem csalódott...na, az hallgat.
Nehéz egyébként jó döntést hozni. Hiába mondják, egy jól működő kapcsolatba is beférkőzhet egy harmadik. Pl. egy nehezebb lelkiválságos/munkával/gyerekneveléssel terhelt időszakban.Nem kellene azonnal más karjába rohanni, de ha nap, mint nap szembesülök a másik kedvességével, figyelmével, a párom feszültsége, fáradtsága, türelmetlensége mellett, nehéz ellenállni.
De az is lehet,hogy eleve ingatag alapon van a párkapcsolatom és ez a másik világít rá erre.
Nem kell belemenni, de mérlegelni kell ha ilyen érzések alakulnak bennünk,hogy ez miért történhetett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!