Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ut oda a mennyko ahol nincs ra ok?
Figyelt kérdés
Nem telik meghitten a karacsonyunk. Kaptam egy uzenetet amely szerint a pasim megcsal. Nem az erintett csaj irt hanem annak a baratnoje viszonyt beszelgetessel alatamasztva. Szerintetek olyanok is kapnak ilyen uzenetet akit nem csalnak meg vagy tenyleg megcsal? Volt mar korabban egy ilyen de azt kimagyarazta..2019. dec. 25. 17:47
2/8 anonim válasza:
Sajnálom, de valószínű hülyének néz a pasid.
3/8 anonim válasza:
Hát ha bzonyítékot is kaptál akkor mégis még mit vársz, hogy elhidd? :/
4/8 anonim válasza:
Biztos ami biztos megtépném aki küldte. Büdös patkány
5/8 anonim válasza:
Ha már korábban is volt ilyen, az nekem felettébb gyanús lenne. Én 38 vagyok, de még sose kaptam.(Igaz, hogy az aktuális évek egy részében még nem is volt ilyen fejlett a technika.)😀
6/8 anonim válasza:
Hidd el érintett csaj írt, barátnőnek álcázva magát. Milyen ganéh az ilyen!
7/8 anonim válasza:
"Biztos ami biztos megtépném aki küldte. Büdös patkány"
Ha én lennék ilyen helyzetben, és valóban megcsal a párom, inkább örülnék, és hálás lennék, amiért kiderült - függetlenül attól, hogy ki küldte az üzenetet és milyen motivációból.
Nekem nem az számítana, hogy ő miért küldte, hanem az, hogy nekem nem kell tovább hazugságban, egy szart sem érő kapcsolatban élnem egy ilyen férfival.
8/8 anonim válasza:
Jol elrontottak a karacsonyodat,sajnalom!
Akár igaz,akár nem,járj utána ennek a dolognak!Pláne ha már elötte is felmerultba gxanu!
Jol idözitett a barátnö..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!