Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt, de velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt, de velem akar maradni. Azóta nagyon próbálkozik. Miért nem őszinte?

Figyelt kérdés
Annyit kértem, hogy legalább mondja el, hogy mennyi ideig volt a másik nővel, de hazudik. Azt mondja, hogy csak pár hét volt, de biztosan tudom, hogy több. Gyerek is van. Szerintem legalább most fontos lenne az őszinteség.
2019. dec. 25. 02:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A nő vele akart maradni, a férjem döntött mellettünk. Nem csak 1 gyerek van, ezért is nehéz a helyzet. Csak nem értem ezt az egészet. Szeret minket, fontosak vagyunk neki. De valamiért a másik nő is. 13 éve vagyunk együtt. Tényleg mondta, hogy nem voltak ketten sehol. Nem jelentett neki semmit. De akkor miért volt vele.
2019. dec. 25. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmar, nő dobta, így jó vagy tr is, aztán majd újra lesz viszonya
2019. dec. 25. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Te elhiszed hogy nem jelentett neki semmit? Ezesetben te vagy a hlye. Tőle kérdezd meg, hogy ha semmit nem jelentett akkor miért csinálta ezt veletek? Hiszen tudta hogy a családját kockáztatja, mégis megtette. A "semmiért" nem kockáztatjuk a családunkat. Benne van a pakliban hogy elveszíthet titeket (remélem így is lesz), mégis ennek tudatában félrekfélt. Ez ha belegondolsz még súlyosabb dolog, hiszen ezzel azt mondja hogy ti a gyerekekkel még annyit sem jelentetek neki mint az a másik nő akit kefélt. Azért kérdezz már rá hogy megérte-e neki? Ha ennyire nem számítotok máskor - mással is félremegy. Soha de soha nem bízhatsz meg benne.
2019. dec. 25. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok. Írtam én is elhittem, mert el akartam hinni. De ahogy telik az idő, letisztul benned minden. Minden darab a helyére kerül majd. Miért nem volt otthon, miért veszekedett veled, miért beszél olyan helyekről ahol nem veled járt, miért vett 1 papucs helyett kettőt, miért volt a céges bulin ahol nem is látták. Most őszintén ha nem jelentett volna neki semmit több hétig tartott volna? Megalázott,megbántott,csalodást okozott volna nektek? Ha nem jelentett neki semmit, még rosszabb, hogy megtette. Mert semmibe néz. Én sajnálom a legjobban, hogy hozzá tudok szólni ehhez a témához.
2019. dec. 25. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon könnyen dobálóznak itt az emberek a szavakkal.

Az az igazság egy kapcsolat ahhoz, hogy 13èv után is olyan legyen mint az elejèn kő kemènyen tenni kell mindkèt fèlnek èrte.

Sajnos olyan párt nem ismerek aki pár év után is tenne a kapcsolatèrt ès nem pedig belekènyelmesedne.

Nem vèdem a fèrfit mert megvan róla nekem is a vèlemènyem de lássuk be ennyi év utàn mindenki belekènyelmesesik a kapcsolatba ès persze egy új izgalmasabb lesz hiába gyerek meg minden.

2019. dec. 26. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!