Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mostanában úgy erzem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában úgy erzem hogy megcsal a parom, Hétvégente mindig ki kapcsolja a telefonját bulizni jár hiába hívom nem válaszol ilyenkor bőgni kezdek mint egy kis óvodás. Mintha rendesen éreznem hogy ő épp mással van . Vajon lehet hinni a megérzésemben?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 10es!

Egy szóval sem írtam, hogy csak férfit/nőt néznek meg az emberek. Nincs olyan ember, aki nem nézne meg egy másik embert, ezáltal nem nyalok be a pasiknak, mint ahogy te azt gondolod. Biztos vagyok benne, hogy te is néztél már meg életedben férfit/nőt szóval légyszíves figyelj milyen hangnemben válaszolsz nekem vagy bárki másnak.

23L

2019. dec. 22. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért nem dobod ki?
2019. dec. 22. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem azért teszi mert nem méssz vele. Akk tedd te őt féltékennyé ennyi.
2019. dec. 23. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Szem a bamulas és a nézés között van azért különbség. Az oké hogy köszönsz egy ismerősnek na de egyfolytában bámulja főleg ha ott van a párja azért ez nem szép dolog. Ha van párod és szereted akkor minek bamulod hosszasan mert felfigyelsz rá ez egyfajta jel hogy nem vagy fülig szerelmes mert felszállt a rózsaszín köd.
2020. jan. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!