Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kellene visszafognom magam azért, mert egy családos fazon nem képes a gatyájában meglenni?
Fél éve kerültem új munkahelyre. Kb. egy hete az egyik kollégám felesége elkezdett írogatni nekem facebook-on, hogy nagyon szépen kér, hogy kicsit fogjak vissza az öltözködésemből, mert egyáltalán nem kívánja őt a férje, azt gondolta, hogy megcsalta, elolvasgatta a fb beszélgetéseit. Ott azt találta, hogy egy haverjának folyamatosan rólam beszél, hogy mennyire szexi vagyok, részletesen beszámolt a szoknyáimról, tapadós farmereimről, a mintás és a fekete harisnyáimról, és szomorúan közölte, hogy rettenetesen hiányzik az, hogy a felesége is képes legyen csinosan öltözni és az alakja sem a régi már. Azt mondta, hogy nem tudja már érdekesnek tartani őt, ha minden nap ilyen ingereket kap. Közben a pasi folyamatosan udvarolgat is a munkahelyemen, néha már a zaklatás határait feszegeti, de mindig elutasítom.
A felesége szinte könyörgött nekem, hogy öltözzek másképp a munkahelyre, mert tönkremegy a családjuk, pici gyerekük van, és semmi vonzalom nincs már, amióta oda kerültem, ahol a férje dolgozik. Mondtam, hogy sajnálom, hogy a férje nem szándékozik a gatyájában tartani a farkát, és csak rajtam múlik, hogy megcsalja-e, de ettől én nem fogok másképp öltözni, oldják meg, legyen önbecsülése. Erre persze jött az, hogy soha nem fogom megérteni a komoly kapcsolat lényegét, kis qrva vagyok, aki más férjét szedi el majd mindig, de szeretni senki sem fog, mérgezett a lelkem, mert csepp női szolidarítás sincs bennem, stb.
Hogyan állítsam le a palit és a feleségét úgy, hogy ne legyen visszhangja a munkahelyen? Ezt leszámítja tök jó a közösség, és szakmailag is jó hely nekem.
Mielőtt bárki ezzel jönne, nem fogok másképp öltözni, mert most sem öltözöm ribisen, csak csinosan, és nem vagyok kapcarongy sem, párkapcsolatban élek 6 éve.
Nem kell máshogy öltöznöd. Sajnos a férje, ha nem veled, akkor mással fogja megcsalni szerencsétlen feleségét. Nem értem, hogy ezt miért nem tudja magában lerendezni, miért kell erről tárgyalni egy másik fickóval. Érthetetlen. Úgyis egy görény az a csávó, nem kár érte.
Azt sem értem, hogy a nő miért nem tud otthon tornázni, és csinosan felöltözni. Ezt sem értem.
Ne törődj vele.
Én mondjuk kedvesen megírnám neki, hogy az ő jól létének is jót tenne, ha otthonra is kirittyentené magát, csak úgy, önamgáért, és biztos nem bántanám szerencsétlen nőt,
de ez az ügy már borítékolva van, sajnos valakivel úgyis megcsalja a szemét férje.
Nem a te hibád.
na most ha tényleg ribisen öltözöl akkor jogos... (tevepata, dekoltázs, fenékbe vágó nadrág) tudtommal a munkahely az munkahely csinosan lehet öltözni de a fent említetek azok nem azok...
a megoldás tiltsd le a nőt és a férfit is! ha bókol akkor szépen küld el már az elején és mond meg neki hogy csak is szigorúan munka üggyel szólítson meg...
egyszerű nem?
3# 4#
Miért ne öltözhetne úgy, ahogy ő szeretne, ha a munkahely ezt megengedi? Nehogy már mások családi élete (= problémája) miatt neki kelljen változtatnia magán. A kérdés tök jogos. Ezt az említett házas párnak kéne lerendezni egymás között meg esetleg a között, akinek a férje írogatott.
Ez kb. olyan mint amikor az erőszakot azzal mentegetik hogy miért öltözött olyan szexin? (= feszülős farmer volt rajta)
Pfff
Mind a kettő amit csinál az már zaklatás. Jelentsd fel a pasit is és az asszonyt is. A pasi meg szégyen hogy a barátjának hisztizek a kukija miatt. A nő meg mit képzel magáról hogy egy ismeretlent apáca zárda módjára próbálja regulázgatni nem mellesleg ugy hogy semmi közöd a pasi gondolataihoz se a nőéhez. És mindkettőnek el kéne gondolkoznia hogy a sz.r párkapcsolatukért nem a harmadik a hibás hanem ők ketten.
Én a pasinak ha nagyon idegesítene már biztos azt mondtam volna hogy fogja meg a tökét és tegye teli vele a száját.
Ja és mindkettő kezébe nyomtam volna az egyetemes emberi jogokat hogy olvassák el ezerszer.
Nincs joga a nőnek megmondania, hogy mit vegyél fel.
Semmi közük a magánéletedhez. De teljesen jogosan nem kell visszafognod magad mond el kultúráltan és diplomatikusan a véleményed.
De ez a helyzet már zaklatás kategória. Lehet fel kéne őket jelentened. Már az is hányadék hogy hozzád hasonlítja az asszonyt. Te nem vagy ő, ő nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!