Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom rendszeresen megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rendszeresen megcsal, de közben tagadja és esküdözik, hogy engem szeret és én vagyok élete szerelme, miközben újabb és újabb nők bukkannak fel. Mit tegyek van értelme? Szeret egyáltalán ha képes ilyenre?

Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Hátpersze, hogy csak téged szeret. Ezért dugja folyamatosan a nőket melletted, mert annyira szeret téged, sőt nagyon tisztel is... Ja, nem.
2019. dec. 19. 08:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt velem tennék én tutira visszaadnám, nem a boszúvágy miatt, hanem nyíltan én is félrekefélnék pár pasival, úgy hogy utólag tudatom vele, azt odaböfögöm neki, hogy de te vagy életem szerelme, majd folytatnám tovább. Úgy vernéd ki nála a biztosítékot mint a huzat.

Ha az ő részéről ez belefér akkor legyen kétoldalú vagy sehogy. Majd a végén meg dobnám, csak előtte ezzel tuti megleckéztetném.

2019. dec. 19. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Legjobb bosszú, ha szepen visszaadod a r.hadék luzernek amit ő csinált. Csald meg tőle jobbnál jobb pasikkal :) Ha ő ennyire semmibe nézi az érzéseid, ideje hogy letörd a kis szarvait.

L.

2019. dec. 21. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igynincs. Ne azt nézz hogy mit mond hanem hogy mit tesz..
2019. dec. 23. 02:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyiss új pasik felé ismerkedj ennyi.
2019. dec. 23. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!