Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házzasságban élnek, miért lépnek félre?
Figyelt kérdés
Hajt a vágy? Vagy csak hiányzik valami a kapcsoltqtotokból? Miért? Kíváncsi lennék,mert ismerőseim között van egy pár,ilyen helyzetben lévő,hogy félre lép.de a másik ugye nem tudja..miért van szükség erre?2019. dec. 17. 09:21
1/6 anonim válasza:
Kevés törődést érzek az irányomba a feleségem részéről, és az intimitás nagyon minimálisra szorult.
Egy félrelépésnél, hiába csak illúzió, és egyszeri, de megkapom a fentieket.
40F
2/6 anonim válasza:
Én kapcsolatban léptem félre, mert az elfojtott düh erősebb volt, mint az, amit adni tudott volna a másik, csak nem kértem elég világosan, ezek után pedig már nem is akartam tőle. A rossz kommunikáció eredménye, megváltoznak az érzelmek negatív irányba.
3/6 anonim válasza:
Nekem a párom hozzátartozói végett történt. Mindenbe beleszóltak a párom nem állt ki mellettem, hiába vitatkoztam, próbáltam érvekkel ráhatni. Mivel a szavaimhoz nem találtam megértést, amikor nem volt itthon megtettem.
4/6 anonim válasza:
Sajnos a feleségemet már nem érdeklem mint férfi, akárhogy is igyekszem szebb és jobb lenni.
Közben egyre több nőnek meg tetszem.
5/6 anonim válasza:
Izgalom kalad ujdonsag varazsa lelkesedes miatt.
6/6 anonim válasza:
Mindenkinek a párja a hibás, pedig nem ő dugott félre. :)
Másrészt miért kukák az emberek? Miért nem lehet ezt megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!