Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez érzelmi megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez érzelmi megcsalás?

Figyelt kérdés

Elég nehézkes 7ev kapcsolat mellett tartani valaki mást magunk mellett, aki udvarlasaval, bokjaival, megkeresésivel a kapcsolati hiányt pótolta

nekünk 7evig,vagy végtelenségig míg vevő a 3. Is rá vagy nem Tom. Ez lehet csalaskent értékelni?

2019. dec. 16. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, nem történt semmi a harmadikkal, csak bókolt, és hízelgett neked, testi kontaktus nélkül? Évekig?
2019. dec. 16. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugorj neki még 1x..nem értem 🙄😅
2019. dec. 16. 18:12
 3/9 A kérdező kommentje:

A párom "tűrte el a főnöke közeledéset 7even át, és ha nem derül ki, ment is volna talán tovább. Én a csapva érzett férfi vagyok.

Csak én gondolom úgy hogy ez nem normális, bármilyen szar legyen a kapcsolat. Akkor kikellett volna lépnie szerintem, nem ilyen módon megoldási.

Egyébként igen, elvileg se érzelmek se fizikai, de az elején volt benne vmi vonzalom, tetszik neki a pasi, és jókor johelyen furakodott úgy fest. Én ezt elég nehezen elem meg, hogy így 7ev után megtudtam.

2019. dec. 16. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyértelműen visszagondolva csapni való volt a kapcsolatunk évekig. De nem is értem, hogy az általa "érzett szerelme irántam képes volt mellettem tartani és elviselni a sok rosszat, elhidegulest...
2019. dec. 16. 18:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Ott volt ő, lelki társ, újdonság.. Mögöttünk 2.5 évnyi "tini kapcsolat

Meg a 7, 5 év vele. 10 összesen, aminek felénél jött az osszekoltozes, család állapítas.de miért könyörgöm?? Nem értem ezt az egészet. Létezik ilyen????

2019. dec. 16. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
hát én egy sokat látott, átélt, tapasztalt(több feleség) idősebb férfi vagyok. tényleg át mentem sok mindenen. tudom azt is hogy az én véleményem nem mérvadó, hiszen ki lennék én? de úgy gondolom, hogy dugtak is. az asszonyka nyilván csak annyit vall be, amennyit feltétlen szükséges és az ő saját megítélése szerint még nem olyan súlyos dolog. az udvarlás legyezgette a hiúságát és nők ilyesmit csak olyan embertől vesznek jónéven, aki tetszik nekik. egyéb esetben már szexuális zaklatás lenne:) úgyhogy szerintem ne legyél naiv. van valami félrelépős blog és ott olvastam hasznos, jó tanácsokat amit a félre kefélőknek adnak, ez volt az egyik. mármint csak annyit bevallani ami elkerülhetetlen.
2019. dec. 16. 18:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Elolvasnam ha vmi módon eljutattotd
2019. dec. 16. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap kiírsz egy újabb és újabb kérdést, ugyanarról. Nem unod még?
2019. dec. 16. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arról mesélj, hogy lelépett -e már az asszony az állandó szekírozásod miatt?!
2019. dec. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!