Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom autójában találtam egy kis ajándékdobozt, de nem én kaptam. Kérdezzek rá?
En erre azt mondom mindig, hogy lehet meglepetessel keszulni, de akkor nem szabad benazni. Szerintem ne varj tovabb kerdezz ra. Ha meglepetes lett volna, akkor o benazta el. Siman lehet, hogy a havernak vett valamit, en is szoktam ismerosokkel, kollegakkal megvetetni ezt azt, hogy ne kelljen a fel varost atutazni es atadjak par nappal kesobb.
En azt gondolom inkabb ennek van a legnagyobb eselye. De kerdezz ra, ne hagyd, hogy addig porogj a teman, amig teljesen lerombolod magadban a bizalmat es ezaltal a kapcsolatot. Ez tipikusan egy olyan helyzet, ahol csak a kommunikacio segit. Amikor egy parkapcsolatban arrol beszel a ket fel, hogy neki meg nekem is milyen fontos a kommunikacio, abban pont az ilyen helyzeteket is ertik. Ne varj semeddig kerdezz!
Legkozelebb, ha meg akar lepni, akkor meg kicsit legyen mar ugyesebb.
43F
Vegyel egyedul vmi tipikusan noi ruhadarabot. Olyat,amirol tudja,h biztos nem lehet a tied. Latsszon rajta,h hasznalt . Pl nagyobb hajcsat,bugyi,bizsu. Nagyobb darab,h eszrevegye.
Tedd a csomagtartoba,amikor nem latja ,miutan hazajott a munkabol. Ne legyen egyertelmu,h te raktad oda.
Nalam igy bukort le egy pasim,h megkerdezte a nalafelejtett bugyirol,h az az enyem-e... hat kie lenne?? Egyedul lakott es allitasa szerint en coltam a bnoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!