Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Almodtatok mar ugy valakivel hogy a valo eletben nem ereztetek semmi szenvedelyt iranta de az alomban pedig igen?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 18:23
1/9 anonim válasza:
Persze. És miután felébredtem is csak undorodva gondoltam rá, hogy te jó ég, kivel volt ez a fűtött hangulatú álom?! Mindenesetre szerencsére nem maradt meg ébrenlétemre ez az érzés.
Nem jelent semmit, idővel elfelejted.
2/9 anonim válasza:
Egyszer álmomban a kádban szexeltem egy osztálytársammal. A való életben sosem jött be, bár szép volt, nagyon nem egy rugóra járt az agyunk.
Három év múlva meg összejöttünk. :)
(gyanítom tudat alatt az álom idejében mégis vonzódhattam hozzá, fene tudja)
3/9 anonim válasza:
En mindig a mackos pasikhoz vonzodtam. Almomban osszejotrem egy vekony, szikar pasival, aki ugyfelem volt, de addig abszolut kozombos. Aztan el kezdtem hozza vonzodni, ossze is jottunk, de almomban jobb volt az agyban.
4/9 anonim válasza:
Én még vadidegennel is álmodtam szexet is, szerelmet is.
5/9 anonim válasza:
Igen ráadásul a kiszemeltem haverjával. Borzasztó volt ez az egész. De ébredés után ugyanúgy közömbös volt meg azóta is :D
6/9 anonim válasza:
Igen. Fogalmam sincs miért. Aznap furán éreztem magam, főleg ha láttam azt az embert, de másnapra elfelejtettem.
8/9 creativus válasza:
A Freud féle álomfejtés nagy része még mindig érvényes. Ebben egymástól függetlenül, párhuzamosan futnak a vizuálisan átélt, illetve az érzelmi síkon zajló folyamatok. Ugyanakkor létezik az "eltolás" jelensége, amikor is az agy a tényleges személy helyett egy másikat mutat helyette (sokszor nem is úgy néz ki, mint a valóságban). Ezért valószínű, hogy s szenvedély nem annak szólt, mint akit felismerni véltél az álomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!