Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt felviszünk magunkhoz, amikor a párunk épp a szüleinél van, akkor a nyomok eltüntetésénél mire kell figyelni?
Gondolok itt pl. arra, hogy ki kell porszívózni, mert egy szőke hajszál elég árulkodó lehet, stb.
Tippek, trükkökk, tanácsok érdekelnének.
Mocskolósást nem kérek.
Köszönöm.
Az én volt férjem pl. figyelhetett volna a hajszálakra az ágyban és a fésűmben. Kár, szerettem azt a hajkefét :)
Ja, és azzal magyarázta, miért vitte oda, hogy úgy olcsóbb volt. Remélem, a te párod is rájön és kihajít, mint macskát nagydologra.
15. vagyok. Tapasztalatból írtam, segítő szándékkal, fontos és jó dolgokat.
Akkor miért 0%? Vagy a sok nő nullázta le? Pedig nekik is jól jöhetnek a tippek, ha felvisznek egy kanit.
Azt nem írták ha jól láttam, hogy gumit mindenképp húzz, mert azzal lebukni hogy szerencsétlen párodnak lesz valami jó kis nemi baja mikor ő hűséges... Illetve az se jó ha pár hónap múlva jelentkezik, hogy hazudott, nem szed semmit, úgyhogy apa leszel.
Egyébként meg köpj egy hatalmasat felfelé, és állj alá. Legalább ne a közös lakásba, közös ágyba vinnéd.
Ha lebuksz akkor meg nem fogunk sajnálni. Vagy azt tanulod meg hogy nem éri meg (jó esetben), vagy néhány párkapcsolat alatt lassan rájössz hogyan is "kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!