Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek 10-ből hány házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 10-ből hány házas nő fogja megcsalni a férjét?

Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 15:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

A 19-nél a pont.

Persze nem ennyire tudatos a dolog, de nagy igazság van abban, amit írt.

Tapasztalatom szerint 10-ből 8 nő félrelép a házassága során.

Csak jól titkolják.

2019. dec. 8. 08:48
 22/32 anonim ***** válasza:
82%

Én inkább a kettős mércét emelném ki. Ha egy férfi megcsalja a nőt, akkor az a férfi egy piszok disznó (mivel a nő szerint a vérében van ez), de ha a nő csalja meg a férjét, akkor általában az a nő úgy tekint magára, mint egy áldozatra. Mondván nem kapta meg a férjétől a törődést, a szeretetet stb... És az, hogy ő félre lépett az a férfi hibája pont ezek miatt.

Persze tisztelet a kivételnek.

2019. dec. 8. 10:27
 23/32 sulfur ***** válasza:
26%
10-ből minimum 11 fog félrelépni.
2019. dec. 8. 11:28
 24/32 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz vagyok, mint aki hasonló kérdést írt ki nők szempontjából. Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire feminista az oldal, mennyi kritika éri a nőket és férfiakat egy hasonló kérdésnél.

Nekem az a tapasztalatom, hogy felbomlott a szexuális rend. Amíg régen elég sok csajnak tetszettem, most már kb. tized annyinak. Azt hittem, hogy ez a feminizmus miatt van, de igazából csak hamis értékrendű, végtelenül önző, önmaguktól elszállt másokat semmibe sem néző emberek vannak kb. mindenhol. Nők és férfiak is ilyenek az én generációmban, 25 éves vagyok. Azt hiszem nemcsak a nőktől fogom távol tartani magamat, hanem a srácoktól is. Inkább a jóval idősebbek társaságát fogom keresni, bár ők sem sokkal jobbak...

2019. dec. 8. 12:20
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes végig olvasni a hozzászólásokat. Szinte mindegyik egy hűtlen nimfomán lotyónak állítja be a nőket, akik csak kihasználják szegény férjüket arra, hogy legyen aki eltartsa őket. Kíváncsi lennék, hogy a válaszadók között mennyi a valós nő (szerintem elég kevés) és mennyi a megkeseredett szerencsétlen férfi (szerintem csak ilyen van :) ).

Gondolom az itt kommentelt férfiak, akik tapasztalatból beszélnek és minden nő csak megcsalja őket, egyszer se gondolkodtak el azon, hogy esetleg ők csinálnak valami rosszul, hogy mindig ez a sorsuk? És én ezt srácként kérdezem mert nem az itt felvázolt átlagot látom magam körül. Általában az nő lép félre akinek valami hiányzik a kapcsolatából, persze szemétség a félrelépés bármi is legyen a kifogása rá. Van olyan nő is aki a tökéletes házasság alatt is félrelépne de az olyan nőről ezért az ilyen természetét már a házasság előtt is fel lehet ismerni és ott lehet hagyni.

2019. dec. 8. 19:26
 26/32 anonim ***** válasza:
64%
25-ős készülj. :) Kb ugyanezt írtam és már 35%-ra lepontozták a hozzászólásomat. :)
2019. dec. 8. 21:03
 27/32 A kérdező kommentje:
26.-os álljál le, a nőket szidó kommenteket sokkal jobban lepontozzák általában!
2019. dec. 8. 22:32
 28/32 anonim ***** válasza:
33%

"Általában az nő lép félre akinek valami hiányzik a kapcsolatából, persze szemétség a félrelépés bármi is legyen a kifogása rá. Van olyan nő is aki a tökéletes házasság alatt is félrelépne de az olyan nőről ezért az ilyen természetét már a házasság előtt is fel lehet ismerni és ott lehet hagyni."

Ugyanez érvényes egy férfire is, nem? Az a része is, hogy házasság előtt is lehet már látni, hogy mennyire hűséges típus.

2019. dec. 8. 22:36
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Melyik válaszomban szidtam én a nőket? Akkor végig sem olvassátok,ha három sornál többet ír az ember?
2019. dec. 8. 23:05
 30/32 anonim ***** válasza:
27%

#28 azért a nőkre hegyeztem ki a válaszomat mivel a kérdés is róluk szólt.

Én úgy látom, hogy ránk férfiakra is igaz az amit írtam. Az a férfi aki nem olyan a természete és boldog kapcsolatban él amiben minden megvan amire neki szüksége van, az nem lép félre. Az, hogy kinek mire van szüksége egy kapcsolatban a boldogsághoz természetesen egyénenként változik, ennek a kiderítéséhez a két fél közötti kommunikáció is szükséges (ami a kapcsolatok döntő többségében szerintem nincs meg). Természetesen amint a nők között, a férfiak közt is van szép számmal akinek a szex nem csak a kapcsolatának elmélyítésére és az örömszerzésre szolgál hanem egyfajta önigazolásra. Általában az ilyen ember úgy van vele pl.: minél több nőt megfektetnek annál inkább elmondhatják magukat férfinak (hogy ez mennyire igaz azt mindenki eldönti magának). De lehet más oka is. Vannak olyan férfiak akik melegek de ezt maguk előtt is próbálják eltitkolni, így belemennek egy hetero kapcsolatba esetleg meg is házasodnak, ők pl. nagyon gyakran X év után csalják meg a feleségüket egy másik férfival. Tehetett volna az a nő bármit ilyen esetben akkor sem tudta volna megadni a férjének azt amire ő vágyott, de ez azért nem egy gyakori eset szerintem és komplikáltabb is a sima megcsalásnál.

Úgy gondolom a férfin is lehet látni azt, hogy nem a hűség típus csak ezt gyakran a nő nem akarja észrevenni, mivel a "szerelem" elvakítja.

2019. dec. 9. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!