Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10-ből hány házas nő fogja megcsalni a
férjét?
Én úgy látom a környezetemben (nagy multicég, sok ember) hogy kb a 10-ből olyan 7-8 benne van a flörtben. Szerintem 5 benne van a szexben is. Nincs forrásom erre, sem bizonyíték. Ha jön a megfelelő ember, aki jókor van jó helyen..... Ismerek sokat aki csalja, vagy csalta az férjét, sok nem is tagadja vagy titkolja. Én 5-re tippelek.
2019. dec. 6. 17:12
Tippem szerint 10/ 8 azaz nyolc megfogja csalni
2019. dec. 6. 17:26
2019. dec. 6. 17:44
#7-es 20-as éveiben, viszonylag kevés, hisz az igaz szerelemben. 30-as években már megélt tapasztalatokkal sok, keresi a helyét, hogy mi hiányzik. 40-esek között között megint kevesebb kicsivel, gyerek, anyagi, megfontolások sokat nyomnak a latban. 50 körül megint több, kevesebb a tét...
2019. dec. 6. 17:45
"20-as éveiben, viszonylag kevés, hisz az igaz szerelemben"
Előző, ez nem feltétlenül biztos. Sajnos nagyon sok kapcsolat a fiatalok körében (én is fiatal vagyok, ezért van tapasztalatom a mai világról) elég felszínes. Rengeteg olyan nővel találkoztam már akik annak ellenére, hogy kapcsolatban voltak, simán ismerkedtek mással. Köztük velem is. Még úgy is, ha már házasok voltak. Volt aki bevallotta, hogy párkapcsolatban él, volt aki próbálta titkolni.
2019. dec. 6. 18:21
#15-ös Háza nőről szólt a kérdés, ott más a helyzet!
2019. dec. 6. 18:35
Nem tudom, a nők sajnos sokáig bírják szex nélkül. 42F nekem egy titkos szerető is elég lenne, 6 éve nincsen otthon szex, egyesek szerint az én feleségem is félre jár... De szerintem csak lemondott a szexről...
2019. dec. 6. 18:57
12... Nem jön ki a matek.
2019. dec. 6. 21:32
Szinte az összes. A nők többnyire olyan férfiakkal házasodnak, akit nem tartanak ugyan túl vonzónak, de stabilitásuk, megbízhatóságuk miatt úgy gondolják, megéri velük a kényelmes élet és stabil anyagi helyzet érdekében összeházasodni. De a bugyi pont az ezzel ellentétes férfiaktól lesz nedves és ezek a férfik folyamatosan megtalálják ezeket a nőket.
Leginkább az a jellemző, hogy ezek a nők otthon tartanak egy balekot, akinek előadják a szexnemeknemfontosat, közben meg lerendeztetik magukat egy igazi férfival.
2019. dec. 6. 21:38
19-es biztos hogy vannak ilyen nők is,de sajnos a nőknek (főleg szülés után) tényleg nem annyira fontos a szex. Na most ki hogy érti a szexet. Mert az hogy simogassák,cirógassák ezt nyílván igényelné,csak otthon nem biztos,hogy megkapja, max egy jó estben egyperces aktust. Na erre nem kíváncsiak. A férfiak nagyon el vannak tévedve, hogy azt gondolják,hogy ugyanarra van szüksége a nőknek,mint nekik.Vannak nők,akiknek unalmas az élete,és ők bekezdenek más pasikkal is,de nem gondolnám,hogy a szex miatt teszik. Egyszerűen csak hiányzik valami az életükből és ezért lépnek félre,nem a szex miatt. 46 éves pasi vagyok, Amit leírtál,, azt mind a kettőt megéltem. A balekot is, meg hogy velem csalta meg a párját a nő. Az egyikkel éppen együtt élek 25 éve. Ha megtanulnának az emberek egymással élni és nem egymás mellett,akkor lehet hogy nem is lennének ilyen kérdések.
2019. dec. 7. 08:38
Kapcsolódó kérdések: