Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lesz ennek a vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennek a vége?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, hogy nem. Írom ki de mégis ez lett a vége:

Ma este előtt:

Tehát a helyzet az, hogy van egy másfél

éves kapcsolatom,tavaj kezdtük az első

évet az egyetemen, egy másik városban,

távol otthontol, nekem akkor lett vége egy

két éves kapcsolatomnak és rá 2hetre

osszejottem a mostani barátnőmmel

A probléma ott lépett fel, hogy ezen az

orvosi egyetemen a csoportomban van egy

csaj akivel első perc óta megvan a tűz

köztünk,megjegyzem soha nem csaltam meg

nőt, nem is szeretnék odáig lesuljedni de

most úgy érzem nagyon szar helyzetben

vagyok.

Barátnőmmel jól megvagyunk,szakítani nem

szeretnék vele, megszoktam a hétvégéket

vele, nagyon szeret engem és tudom hogy

nagyon összetörne ha valami történne

A másik csajjal az a probléma, hogy kb

minden laboratoriumon együtt ülünk,

előadáson is, most mar nállam ez az egéssz

túl lépett egy határt, úgy érzem

megbolondulok, szar kedvem van még

lelkiismeret furdalasom

Nem csak a csipkelodes megy, de most már

az olelgetes is,soha senki így nem fogott

meg, nemtudom mit lehet tenni

A másik gond az, hogy ezt mások is

lássák, barátnőm más egyetemen van, mint

én, de most már többen is beszologattak,

hogy mivan köztünk, és nemtudom

kontrollálni magam, teljesen kétségbe

vagyok esve. MOST Egy éve imadoltam a

Facebook képeit, barátnőm meglatta,

januárban szinte szakítottunk miatta, ő

úgy tudja hogy nem is köszönünk egymásnak,

én meg szenvedek, hogy visszafogjam magam,

most már meg a celozgatasoknak sincs

határa. Ő kimondottan az én típusom, de

nem mondom hogy amostani kapcsolatombam

nem érzem jól magam, de sokszor szár

kedvem van miatta, mikor egéssz nap óránk van

akkor Utanna kedvem sincs beszélni a

barátnőmmel, szerintem ha megtudna hogy akár

egymas mellett ülünk vagy valami

szakítana, ő nem az akivel lehet

játszadozgatni, mellesleg gyönyörű lány és

szeret

Lehet megmondodjatok,hogy szar ember vagyok,

nem szoktam ilyesmit csinálni, de nemfogom

tudni visszafogni magam, már igyis régóta

megy ez, nagyon ki készített

Közös ismerőseink száma kevés, de mindenki

tudja hogy van barátnőm

Ha még tényleg megtennem(és nagyon

megdugnam) nemtudom hogy érezném magam, szerintem Utanna szakitanek a barátnőmmel

A cseresznye a tortára, hogy ma orvosis

buli van, egéssz nap arról beszéltünk, már

előre félek hogy mi lesz

========

========

========

========

Utánna:sok keresgélés után megtalaljuk egymást, Ölelgetés,ölelgetés, majd kihívom egy cigire,erre kezdi a haverom hát hogy hova megyek a csajjal és hogy ő is mindenképp jönni fog

Tehát cigizunk vissza megyünk,eltelik öt perc,lerazom a másikat, kérdezem a csajt holvan, erre fél órára rá írja, hogy hát ő már otthon ágyban,mert nagyon fáradt... meg megirja, hogy jóéjt, a csajra kellene idegesebb legyek vagy az ilyen haverokra? (mert ő szart bele a levesbe)

Meg minek ez a sok nyomulas? Én ha akarnék valamit a helyébe a telefonom néztem volna, hogy ez mikor ír vissza, ergo én aki kapcsolatban vagyok, annyira elcsavarta a fejem, hogy mindent feladnek, erre még ő?!? Alapból az SMS ék miatt is penge élen állok

Ez meg megint csak egy lapáttal rá tett az egészre, én már azon gondolkodom holnap felhivom magamhoz borozni és ha azt mondja, hogy nem akkor végleg befejeztem vele,legalabb, megtudom hogy mit akar,elegem van a játékból de nagyon, semmire sem tudok figyelni már

És hiába szakitanek, nem kell más csaj csak ő,ha még ő nincs akkor maradok úgy ahogy vagyok

most amielött sokan leirjatok, hogy szar ember vagyok,nem érdekel, teljesen hidegen hagy, aki segíteni akar attól még köszönöm szépen a véleményt

2019. dec. 5. 04:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Rendben, ezt teszem

Köszönöm szépen, legyen szép napod

2019. dec. 5. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehetne az a vége, hogy gerincet növesztesz, és szakítasz. Nem akarod, nem tiszteled a jelenlegi kapcsolatodat, se a lányt (bár a kommented alapján senkit se, mivel egy értelmes emberhez méltó reakciót sem sikerült kipréselned magadból), szóval hagyd békén. Legyél annyira tökös, hogy tisztán játszol, és nem idő előtt akarsz más bugyijába bemászni, majd duzzogni, hogy nem sikerült. A barátod jót akart neked, figyelt rád, lehet még a csajjal is beszélt, aki megálljt parancsolt, mert nem akar kis ringyó lenni. Igazából őket sem érdemled meg, de ha már így alakult, hogy mégis vannak neked, próbálj meg intelligens emberként viselkedni, nem pedig degeneráltként, mielőtt mindenkit elmarsz magad mellől.
2019. dec. 5. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem komolyan írtad ezt az utolsót, csak azért írtam mert gondolkozz el 50 évig mindenféle embert fogsz gyógyítani ha orvos leszel, jobb ha érdekelnek az emberek valamilyen szinten. A csajjal nem tudhatjuk mi van, azt te tudod, de a barátnőd ne hülyítsd, mondd el neki hogy ez alakult ki, miután "imádoltad" :D a csaj képeit :) Beszéljétek meg, hogy együtt maradtok e vagy megpróbálod a másikat, veled marad e ezek után ha nem a másikat választod hanem őt.
2019. dec. 5. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Milyen normális reakciót kellene kiváltsak ilyen válaszok után?

Amúgy meg zárójelbe, állatorvosin vagyok

Persze, ha egyáltalán megtudná hogy beszélünk, már az elég lenne a szakításhoz, a másikkal pedig ha a tegnap nem jött össze semmi a kedves haverom miatt (aki még az anyját is megdugna), akkor értelmetlennek látom ezt az egésszet tovább húzni

2019. dec. 5. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Sunyi vagy . Nem csalnád meg,aha...már megcsaltad,sőt folyamatosan csalod. Érzelmileg..fantáziálsz a másikról,meg akarod dugni. Miről beszélsz,hogy nem csalnád meg a párod?!

A barátnődet engedd el,legalább talál olyat társat magának,akinek sikerült gerincet növeszteni. Te pedig....pff... azután ,hogy egyedülálló leszel,azt csinálsz amit akarsz. Rajtad kívül kb.minden haverodnak leesett,hogy szét vagy a barátnőddel szemben. Szerinted miért ment ki a haverod is veletek?biztos megakarta dugni a lányt. Vagy téged,ha már szerinted az anyját is megdugná.

2019. dec. 6. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.jav**

mindenkinek feltűnt,higy SZEMÉT vagy a barátnőddel szemben

2019. dec. 6. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:

"Barátnőmmel jól megvagyunk,szakítani nem

szeretnék vele, megszoktam a hétvégéket

vele, nagyon szeret engem és tudom hogy

nagyon összetörne ha valami történne."

Benne van mit érzel a barátnőd iránt: MEGSZOKTAD!

Miközben a másik csajért meg megbolondulsz. Szóval nem azért nem csalod meg a barátnőd, mert szereted, hanem a bűntudatod miatt.

2019. dec. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!