Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan elveszítem a szexpartnerem ha szerelmet vallok neki?
Figyelt kérdés
Így csak szenvedek és attól félek összejön mással és akkor teljesen összetörök.2019. nov. 30. 16:49
1/9 anonim válasza:
Ha ő is szeret, akkor nem:D
De amúgy igazán rájöhetnének már az emberek, hogy ez a "csak szexelünk" marhára nem működik. Az egyik fél úgyis szerelmes lesz, aztán meg megy a vekengés.
2/9 anonim válasza:
Mert ha szerelmet vallasz nem jön össze massal es nem törsz össze?
Nem ertem a logikat a kerdesben
3/9 A kérdező kommentje:
De így legalább néha vele lehetek, akkor meg nem fog többet találkozni velem.
2019. nov. 30. 17:08
4/9 anonim válasza:
Biztosan felmeri majd a terepet hogy ezutan is nyugodtan hasznalgathat e vagy a tovabbiakban arrol fog e szolni a dolog hogy a lelkedet àpolgatja.
Ahogy felmerte a helyzetet az alapjan fog maradni vagy inkabb megy.
7/9 anonim válasza:
Ha nem mondod el is találhat mást.Ha elmondod és ott hagy az kár,de jól is elsülhet a dolog.Én szorítok neked.
8/9 anonim válasza:
Mindenhogy elveszíted. Pont úgy, ahogy eltűnt a válaszom, amiben semmi sem volt, ami az oldal szabályzatába ütközne.
9/9 anonim válasza:
Nem az, személyiségfüggő. Én megmondtam a szexpartneremnek, hogy beleszerettem. Őt ez nem zavarja. Korrekt maradt a kapcsolatunk ezután is, nincsenek elvárások. Mikor vele vagyok, megélem a szerelmet és ő partner ebben. Két találkozó között nehéz, mert ha épp nem ír, rosszul esik. Érzelem nélkül nem zavarna. De sosem teszem szóvá, ezt nekem kell rendeznem magamban. Párkapcsolat nem lesz köztünk sosem, mert ennek vannak akadályai, tehát nem is számítok rá, hogy viszonozza az érzelmeimet. De mivel jó vele, kedves és odaadó, úgy döntöttem, megéri nekem így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!