Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt maradtatok megcsalás után, hogyan vagytok képesek bízni benne?
Nem volt részem benne, de leírom a véleményemet: elfeledni ne lehet, de megbocsátva túlélni lehet. Úgy olvastam, hogy az emberek (nők és férfiak) többsége egy megcsalást még tud tolerálni (jól kell megindokolni!Hahaha).
F.
Volt benne részem, sehogy nem tudtam bízni. Mily meglepő megint megcsalt.
Soha többé ilyet.
Őszintén?
Lassan 6 éve vagyunk együtt , a megcsalás 3 éve történt a baratom felol. Mai napig bennem él, és azota sem 100%os semmi. Ha osszeveszunk gyakran feljon. De szeretem, nagyon igyekszik, tenyleg mindent megtesz. Csak sz@r hogy minden apro hulyesegre ugrok. Azota nem tortent ilyesmi, vagy legalabbis nem tudok rola es okosabban csinalja..
ez van.
Ha a szivem ot akarja akkor ot akarja. Tudom gyava dolog es kikellene dobnom, de nem segit a dolgon hogy a legelso kapcsolatom es mindenem odaadtam.
Sosem felejtem el a pillanatot amikor rajottem. Amikor tenyleg azt erzed hogy darabokra torik a szived es mindennek vege. Ez az erzes tenyleg letezik. Es a rozsaszin felho egyik pillanatrol a masikra eltunik. Borzalmas.
En meg szanalmas vagyok de ez van, igy elek/elunk tovabb.
Ha friss az élmény akkor nehezen engeded el.
Én is azt hittem, hogy nem leszek meg nélküle és hogy ő a mindenem. Aztán egyszer át akartam vele beszélni és hatalmas veszekedés és két pofon lett a vége. Utána a szeretetem is elkezdett eltűnni, majd egyszer úgy keltem fel mellette, hogy már nincs szükségem arra hogy ő velem legyen. (Kb 1-2 hónapra rá)
Volt másik megcsalásom itt, ott mikor megtudtam hogy mi van akkor hagytam magam és nagyon odatette magát a srác de mégis azt éreztem hogy nekem ez nem megy tovább...
Kitartást, túlleszel a dolgokon még ha most nem is úgy látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!