Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megbocsáthatóbb a női megcsalás mint a férfi megcsalás?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 12:00
11/19 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy mit tud megbocsátani és mit nem. A környezetemben inkább az a jellemző, hogy egy-egy pasi hiába van kapcsolatban, így is végigqrja a környék összes nőjét vagy nyíltan szeretőt (esetleg többet is) tart, nyilván a felesége és kb mindenki tudtával, a nőjük viszont mégis együtt marad velük, mert "jajj hát a Feri mindig is ilyen volt" vagy "hátha megkomolyodik, ha jön a gyerek", esetleg "úgysem találnék mást". A nőket viszont azonnal kibaccák, ha kiderül, hogy megcsalták a párjukat.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nincs különbség nemek között, egyformán bűnös a nő és a férfi is ilyenkor...
16/19 A kérdező kommentje:
Azért örülök hogy a nemek vannak többségben. :)
2019. nov. 19. 09:01
18/19 anonim válasza:
Valahol egyszer ezt olvastam:
A férfiakban ősi ösztön, hogy mindenkit megkapjanak.
A nőkben viszont az, hogy mindig az erősebbhez kötődjenek.
Mivel az előbbit a társadalom visszaszorította, ezért megbocsáthatóbb.
Hozzáteszem nem értek vele egyet, főleg nem mostanában.
19/19 anonim válasza:
A "legjobb" amit ebben a témában hallottam (bár ez független attól, hogy nő vagy férfi mondta.":
"Addig örülj még megcsalt, mert ez azt jelenti, hogy nem adott fel kettőtöket, csak máshol kereste, amit te nem adtál meg neki. Akkor idegeskedj ha lelép, mert akkor már feladott kettőtöket!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!