Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nagyon aljasság?
Sokszor olvasni, hogy a férfiak milyen szemetek, mert félrelépnek ha otthon nincs szex. De mi véleményetek azokról a nőkről, akikben megbízik a pasi, hogy rendesen szedi a fogamzásgátlót, viszont a nő sunyi módon mégsem szedi, hogy magához láncolja ezzel az illetőt?
Az én esetem is ilyen, hogy bíztam benne, ráadásul meg is volt beszélve, hogy csak a következő évben vállalunk gyereket, mikor elvégzi a tanfolyamot amire jár, ezután lett is volna munkahelye egy oviban. Mindez a válság idején volt, amikor azért a munkahely igencsak létkérdésnek számított.
Nőket nem is értem, hogy gondolják ezt, mert volt akinek elpanaszoltam, és majdnem úgy jött le, hogy még helyeselte is, hogy így átvertek.
Sajnálatos az is, hogy a férfiakat a törvény egyáltalán nem védi az ilyen átverésekkel szemben, mert ha nem is akartuk a gyereket, onnantól fizethetjük a gyerektartást.
Persze ezek után nem tudtam megbízni benne, és a szülés után pár évvel szét is mentünk.
A megcsalás és a férfi bizalmának ilyen formán történő visszaélése is tisztességtelen, de szerintetek melyik a durvább?
Most azért megkérdezném azokat akik az óvszeren lovagolnak, hogy ha a kedves párjuk szedi a fogamzásgátlót, akkor ők attól még használnak gumit? Gondolom nem!
Normális kapcsolatban a fogamzásgátlás és a gyerekvállalás is közös megegyezés kérdése, egyik félnek sem szabadna önkényesen változtatni ezen.
Amúgy meg a kérdésem nem az volt, hogy szerintetek én vagyok-e a hibás azért is, hogy az exem sunyisága miatt esett teherbe ? ;)
Szóval maradjunk az eredeti kérdésnél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!