Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tálaltál már ki szeretőként?
Egy gyerekkori ismerősöm távkapcsolatban volt egy csajjal. Idővel kiszemelt magának egy másik csajt. Vele is elkezdett kavarni. Idővel szakított a barátnőjével a másik csajért. A 2 csaj nem tudott egymásról.
Pár hét után vége lett az új kapcsolatnak, mert a csaj összejött a gyerek egyik haverjával.
Visszatáncolta magát az előző barátnőjéhez.
A srác a születésnapjára elhívta a barátnőjét, a haverját, meg annak a barátnőjét (akiért korábban szakított).
Én ledöbbentem azon, hogy ott van a régi-új barátnője, a csaj akiért dobta, és rezzenéstelen arccal bulizik.
Megfordult bennem, hogy kitálalok a gyerekről a csajnak, de nem tettem meg. Pár évvel később kiderült, hogy a távkapcsolat alatt a csaj is félre járt.
Megtalálta egymást a zsák, és a foltja.
Megtehettem volna, de szerettem annyira, hogy töröltem minden kompromittálót, az ő kérésére.
Utólag bebizonyosodott, mekkora hiba volt.
Viszont így legalább csak simán beteg állat vagyok, nem szemét állat...Állítólag. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!