Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az érzelmi megcsalásról?
Én érzelmileg soha sem csaltam meg a páromat és belebetegednék, ha ő megtenné! Számomra ez a legfontosabb, mert ez a boldogságunk alapja!
Testileg - ha úgy adódik - minden további nélkül megteszem, és nem haragszom a kedvesemre ha ő is így tesz.
Amiről ti beszéltek kedves 1-es és 2-es azt már nyitott kapcsolatnak hívjuk, semmi köze a szerelemhez.
Szerintem semmilyen fokú megcsalás sem fér bele egy kapcsolatba. Pont. Ezzel csak áltatják magukat az emberek, mert jobb a kényelmes megszokott, mint tovább keresgélni, próbálkozni.
Akármennyire is szereted a párod, akármennyire is ő a legközelebbi ember melletted, kisebb fellángolások biztosan kialakulhatnak.
Volt egy munkatársam, aki nagyon megtetszett, mint kiderült, én is neki, meg is beszéltük, jóban maradtunk, nagyon jó barátokként, aztán hazaköltözött és elmúlt. A barátnőm tud róla, megértette, hogy ő sokkal fontosabb számomra, a másik lány felé csak egyfajta fellángolás volt. Ugyanakkor azt is megértette, hogy ezeket az érzelmeket (sem) vagyok hajlandó elnyomni magamban.
Én úgy gondolom, a szerelem kémia, kialakul, sokszor akkor is, ha esélyt sem hagyunk neki. Emiatt elítélni a párunkat, vagy megsértődni butaság. Ez a különbség a testi és az érzelmi megcsalás között. A testi ellen lehet tenni, ez ellen nem igazán.
Mielőtt megkapom a magamét, azóta is nagyon szeretem a barátnőmet, azóta is csak rá tudok úgy nézni, mint a majdani gyerekeink anyjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!