Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jogosan zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan zavar, hogy a párom jóban van az exével?

Figyelt kérdés

A csaj dobta, utána megbeszélték, hogy barátok maradnak, mert nem történt semmi csak nem passzoltak. Hetente többször beszélnek online (beleolvastam, semmi nem utal rá, hogy lenne még köztük valami, viszont elég komoly dolgokat megosztanak egymással, amit én csak a legjobb barátaimnak mondanék el), 2-3 hónapban egyszer találkoznak egy kávéra vagy ilyesmi, öleléssel köszönnek egymásnak. Ami aggaszt, hogy a párom törődik ennek a lánynak az érzéseivel, mikor megkértem, hogy ne beszéljen vele többet/tiltsa le, nem volt rá hajlandó, mondván ez mennyire rosszul esne neki. Ráadásul most próbálja összehozni egy ismerősével. Ti hogy kezelnétek ezt?

Mi 7 hónapja vagyunk együtt, ők majdnem egy évet jártak.

2019. nov. 6. 19:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
39%
Rengeteg ember marad barát az exével úgy, hogy nem akarnak egymástól többet. Azért, mert nálad nem így van, nem az lesz a helyes, a követendő példa. Inkább ez a szánalmas, hogy szánalmasnak tartod azt, aki mást gondol valamiről.
2019. nov. 7. 12:32
 22/35 anonim ***** válasza:
34%
Üdv a "Zsoltmester megaszondja" blogon. Tízpercenként új bejegyzés!
2019. nov. 7. 14:18
 23/35 Zsoltmester ***** válasza:
35%
Azért van az oldal. Szokatlan hogy valakinek van véleménye mi?😁 Amugy a kérdező szempontjából az én megközelítésem a jó, az hogy ez titeket vagy másokat nem zavarna az lényegtelen.
2019. nov. 7. 14:24
 24/35 anonim ***** válasza:
39%
Mindenki véleménye lényegtelen csak a tiéd nem. Vicces :D
2019. nov. 7. 14:29
 25/35 Zsoltmester ***** válasza:
79%
A kérdése az volt hogy jogosan zavarja e és nem az hogy ki az akit nem zavar. Kifejtettem,hogy nem valami jó jel,ha fontosabb az ex babusgatása mint a jelenlegi érzelmei. Ebben mi volt a hiba nagyokosok?
2019. nov. 7. 15:15
 26/35 anonim ***** válasza:
19%
Az, hogy nem jogosan zavarja, hogy a párjának van egy ellentétes nemű barátja. És nem jogosan várja el, hogy mindenféle kapcsolatot megszakítson valakivel.
2019. nov. 7. 15:20
 27/35 anonim ***** válasza:
39%

#23 "Azért van az oldal. Szokatlan hogy valakinek van véleménye mi?"

Nem szokatlan, ezen az oldalon mindenkinek van véleménye. Az viszont szokatlan, hogy valaki 24 válaszból 12-n keresztül ossza az észt, és még ezután se érezze magát soknak.

2019. nov. 7. 16:13
 28/35 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj nagyokos, hogy elítéled az összes véleményt, ami nem egyezik a tiéddel.
2019. nov. 7. 16:15
 29/35 Zsoltmester ***** válasza:
70%
Nem elítélem hanem érveltem és neked is azt kéne.
2019. nov. 7. 16:16
 30/35 Zsoltmester ***** válasza:
36%
Miért nem jogosan zavarja hogy valakinek fontosabb az exe? Istenem... Érzelmi topronygyok.
2019. nov. 7. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!